11. april 2018

Inge startede dagen som sædvanligt med sin gåtur og kunne ude på pladsen hilse på det sjak, der fyldte jord i bedene og forberedte dem til beplantning. Vejret så lovende ud, og det må have været en dejlig tur.

Vi gik til stationen i god tid og kunne stige ombord efter kort tid på perronen. Ved den præcise afgang 10:07 var jeg allerede i gang med mit lille notes-projekt. Jeg kan godt lide at skrive og her til morgen var jeg inspireret af bogen “At høre hjertet slå”. Den slår nogle strenge an i mit sind.

Undervejs-fotoet bliver dette. Det er taget af mig (genkender mine fingre i rudens spejling) fra den gamle Lillebæltsbro over mod den nye. Ny og ny, den “nye” er 48 år gammel…

Hovedårsagen til denne København-rejse var, at Inge skulle have justeret briller og få nye solbrillerglas i sit gamle ynglings solbrillestel, som vi havde med til København. Vi havde på forhånd bestilt glasset og håbede at de havde fået det hjem. Det tog vi os først af. Dernæst blev der kigget på trøjer hos Oleana, T-shirts hos Magasin og andre produkter, som jeg i skrivende stund ikke husker. Ved 4-tiden måtte vi have tanket stamina op og det blev i topetagen hos Illum, at Palæo fik lov at sælge gulerods juice med ingefær-shots til os.

Ved 17:40 var vi tilbage i vinoteket “Nebbiolo” efter endnu en række butiksbesøg. Dejligt at sidder her halvt i kælderetagen og få sig et glas vino.

Tilbage på hotellet var vi ved 6-tiden og først nu blev der mulighed for at fotografere den os efterhånden så kendte udsigt. Nyt var dog, at kanalrundfartens både lagde til inderst ved Kvæsthusbroen, men det var for at hente en delegation af mennesker. Der var et eller andet europæisk møde i København, og en kanalrundfart var nok dagens “social event”.

“Cantina” vandt i vores overvejelser om, hvor vi skulle spise. Resto’en viste sig at have en ganske dejlig natur rosévin. Den tog vi til gedeostepizzaen med halvtørrede tomater og peccorino.

Natten meldte sig i blide billedtoner og klar himmel…

Og Inge sørgede også for det sidste billede taget i dag. Jeg sidden her inden sengetid med mit lille notes-projekt.

This entry was posted in Kbh - UK april 2018. Bookmark the permalink.