12. april 2018

Dejligt vejr med sol og blå himmel og en fin vind. Morgenmad hos Emmerys. Stadig en fornøjelse at se byen vågne ude på gaden, alt imedens vi drikker japansk Matcha-the (Inge) og kaffe, spiser glutenfri økologisk grød og små kagebidder.

Her er et lille udsnit af blomsterfloret på græsplænerne på Skt. Annæ Plads, som vi kom forbi på vej tilbage fra morgenmad. Vi snakkede om, at de mindede om blomsterne vi havde set på Anglesey. Scillaer.

Lige før åbningstid var vi ved dagens startpunkt for en tour de force (ja, alt er jo relativt, men for os, som ikke er deciderede shopping freaks…) gennem udvalgte butikker mellem Café La Glace og Kongens Nytorv.

Dejligt vejr, og her 11:15 er der stadig god plads på Strøget. Det foretrækker vi meget frem for senere på dagen, hvor alt er sild i tønde. Vi havde lige aflagt Levis-butikken et besøg.

Inden vi kom her til La Glace for kaffe og kage havde Inge fået købt en trøje hos Oleana, bukser hos Levis. Fik en sms fra Poul Stig Brillers værksted om at Inges solbrilleglas var kommet og at de kunne blive sat i, hvis stellet blev leveret inden kl. 11:00 i morgen. Det havde vi allerede afleveret i går, så jeg ringede derhen for at checke hvor stellet var. Værkstedet var lukket – ingen tog telefonen. Ringede derefter til butikken. Morten var der og han checkede hvor stellet var. Det var stadig hos ham i butikken. Han lovede at bringe det til værkstedet, hvilket muliggjorde at de kunne være færdige i morgen eftermiddag kl. 15:00. Fint, for så kan Inge få dem tilpasset og få dem med til England.

Fra La Glace gik vi omkring Sommerfuglen, en garnbutik i gaden Vandkunsten, for at købe garn til strømper strikket med “magic loop”. Det er stadig demonstrations-dage og udenfor Forligsinstitutionen på Skt. Annæ Plads stod både demonstranter og medie-folk. Vi mødte nogle af de sidstnævnte henne hos Emmerys, der kun ligger 2 minutters gang borte. På plænen ses masser af de små blå Scillaer.

Aftensmad hos Pastis. Profiterede af, at asparges-sæsonen er startet og fik asparges med en overdådighed af stenbiderrogn. Indehaverne af Pastis ejer også Cantina, hvor vi i aftes havde smagt en ganske dejlig naturvin. Den havde de ikke her. Så vi bestilte en anden. Men så minsandten om ikke servitricen var løbet hen til Cantina for at hente en flaske til os. Hun var service-orienteret og det kunne vi naturligvis godt lide

Jeg har et problem med at få fotograferet Inge, medens hun lader til at have masser af lejligheder til at fotografere mig. Derfor undrer det mig ikke, at jeg ender på dagens sidste fotografi.

This entry was posted in Kbh - UK april 2018. Bookmark the permalink.