2. november 2016

img_8594-627

08:30 var Inge ude på dæmningen mellem Kilen og Struer Bugt – med sin aktivitetsmåler – og fik dette dramatiske billede med sig hjem af Struer skyline

img_8596-627

Omkring 10:30- var vi i Billund. Pudsigt nok havde bilens navigator valgt Storegade i Sønder Omme i stedet for i Billund. De har ikke samme postnummer, så jeg må have kodet ind med bynavnet og der har så været 2 valgmuligheder, hvilket jeg ikke har set. Fejlen gik op for mig syd for Herning, men vi standsede ikke for at kode om – vi kørte til Billund i den tro, at vi relativt nemt – byens ringe størrelse taget i betragtning – kunne finde adressen på genbrugsbutikken her i gaden. Det kunne vi så ikke direkte, men fandt en anden af de 3-4 vi havde fundet på nettet. Derefter kørte vi herhen, og der skulle ikke være tvivl om i hvilken by vi var 

20161102_112059-627

Og lige i nærheden var Billund Bageri og Café. Ifølge netsøgning så den ud til at være det bedste bud på kaffe og en bolle med ost. Det var udmærket, og vi fik stempelkaffe.

Meget har vi set i genbrugsbutikker, men dette skostativ er dog første gang. Gætter på, at det er fra en butik eller et skomagerværksted 
Vi var i genbrugsbutikker i Billund, Vejen og Vojens – 5 butikker i alt.

14:30 deromkring var vi i Aabenraa og kunne nyde det gode vejr og bagsiden af Ramsherred og Nørreskoven ude i baggrunden til højre.

Vi havde kørt 212 km og brugt 5:30 på rejsen. Vores højdemæssige max. var 102 m, og det var overraskende nok oppe ved Give.

14:54 tog jeg dette billede af hotellet på vej til et møde jeg havde aftalt kl 15:00 hos Fru Geest. Jeg skulle have et kaffe-kage møde med Ruth. Det blev vældig hyggeligt og Inge stødte til efter at have ordnet nogle ærinder i byen. Jeg fik desværre ikke taget et eneste billede fra mødet. Det må jeg huske næste gang.

Jeg fik faktisk ikke taget et billede før vi sad i hotellets kælder 18:15. Jeg med en fransk fadøl og Inge med et glas af husets hvide.

Vi spiste aftensmad hos Butler – en café med efter sigende gode burgere. Jeg fik en Fuglsang øl til, og kommer her i skrivende stund i tanker om, at den i mine drengeår blev kaldt “pip-øl” 

 

 

This entry was posted in Aabenraa november 2016. Bookmark the permalink.