25. november 2016

07:30 var vi hos Emmery’s for at få morgenmad. Vi lagde i går mærke til, at en kunde sad og spiste grød! Det måtte vi prøve idag…

…og den kom rygende varm fra mikrobølgeovnen med drys til. Smagte godt!

Medens jeg pakkede kufferterne, var Inge ude på tur med sin aktivitetsmåler og kom helt op til Kastellet…

…og fik checket at Rigets Flag var hejst, som det skal, at mastekranen stadigvæk stod, som vi havde forladt den sidst og at fregatten Peder Skram ikke var sunket i mellemtiden. Nøglemanden på kajen her sidder der stadigvæk. Herfra ser det ud, som om han checker noget på sin mobiltelefon 

…og minsandten om hun ikke nåede helt op til den lille havfrue. Her bliver der fotograferet døgnet rundt, forekommer det mig.

Gefionspringvandet fik hun også med. Fint silhouetbillede – bemærk personen med barnevognen yderst til venstre!

Flaget var oppe, så Frederik og Mary var hjemme og der var lys i salonerne.

Og så var Inge ude omkring Skuespilhuset. Så fik hun set den nye bro over havneløbet: “Inderhavnsbroen”. Næste gang må vi ud på den. Det har vi heller ikke haft tid til under dette ophold i byen.

Og så fotograferede hun denne information om Kvæsthusbroen. At pladsen på denne havnekaj hedder Ofelia Plads er nyt for mig. Men hvad ved jeg egentlig om den, selv om jeg mange gang har boet i den store bygning til venstre i billedet – vores hotel 

Og ude på Kvæsthusbroen tog hun et billede af, hvor jeg på 4. etage pakkede kuffert. Med den lange tur, hun har tilbagelagt, skulle man tro, at vi har 10 store kufferter. Men vi havde kun 2 af de mellemstore med på turen…

5 minutter senere tog jeg dette billede – med pakkede kufferter bag mig 

Toget afgik til tiden og vi havde igen en kupe for os selv. Her suser vi 11:37 hen over Sjælland.

Inge har rigtigt fået mig interesseret i denne type krydsord. Mange kilometer lægger man ubemærket bag sig med koncentrationen på sådan en opgave.

Man må kigge op en gang imellem. Det gjorde vi også, men var færdige med at fotografere for denne gang – så dette billede slutter Københavnerturen i november 2016. Toget ankom planmæssigt til Struer og 10 minutter senere var vi hjemme – dog kun i ganske kort tid, for vi skulle til Holstebro. Georg Jensen Damask havde lagt sengetøj tilside til os og det skulle hentes på denne fredag, som handelsstandsforeningerne har døbt Black Friday, for at få de 20% rabat. Ca. 1 time senere var vi hjemme igen, og det var først da, at vi følte at rejsen var til ende for denne gang 

This entry was posted in København november 2016. Bookmark the permalink.