29. marts 2015

5059

En af dagens forudsete aktiviteter var at aflægge endnu et besøg i den tidligere auktionshal for at kigge på borde…

2261

…især det, der var lavet af Søren Peters bedstefar. Vi havde målestok med for især at få fastlagt frihøjden under bordet. Det mål er vigtigt for valg af stole, for armlænet skal kunne gå under bordet. Ja, de andre mål er naturligvis også vigtige, så som bordpladens dimensioner og højde over gulvet.

5057

…og så var vi omkring andre borde for at finde deres mål for at kunne sammenligne. Det er ikke helt let at finde stole til Bedstefar Yde bordet.

5064Og så kom kufferterne! 12:30 på denne søndag.

2262

Vi tog til Åbakken for at se til Hjalmar. Hans Storm P. kalender markerede fint at vi nu har sommertid, har fået stille urene en time frem, samt at det er Palmesøndag. Hjalmar har megen fornøjelse af denne kalender og ved næsten ethvert besøg checker vi den og diskuterer dagens emne – som regel med et smil.

2264

Selv var Hjalmar ikke helt på toppen. Han sad og blundede i stolen, da vi kom og undervejs i samtalen kom han tilbage til, at han ikke kunne huske så godt længere.

5069Vi kørte ud til Agger for lige kort at kigge på Nordsøen, men derude på P-pladsen begyndte det at regne. Da det allrede blæste godt, satte vi hurtigt tilbage i bilen og kørte hjemad igen.

2273

Søndag = pizza, og i aften tog jeg en kurdisk pizza. Den adskiller sig mest på den måde, at der ikke er den normale bund af tomatsovs. I denne version var der så strøet iceberg salat over og derefter en dressing af en slags. Smagte udmærket. Vinen var middelmådig, så jeg må gøre bedre næste gang – den var ellers fra Sydafrika 

This entry was posted in Hurup marts-april 2015. Bookmark the permalink.