1. april 2015

5094

Vesterhavet kl. 10:30 her den 1. april. Det blæste godt derude, og Inge havde kun en halv times tid til rådighed pga. møder på Åbakken, så den lidt længere tur i læ kunne det ikke blive til. Mary var pga. sandflugten ikke komfortabel at besøge, så det blev til et blik ud over havet lidt længere nordpå ad Klitvej.

2369

På Åbakken fandt vi gamle avisklip frem med en artikel skrevet i anledning af Boddum skoles 100-års jubilæum. I de kopier vi har, er der passager, som er svære at tyde, så en genfotografering var nødvendig.

2396Det er dejligt med foråret, der presser på – bare se hvor lyst, det er nu, helt ind i Hjalmars lejlighed.

2409

Vi havde et gammelt fotografi fra Boddum med. Det var svært at stedfæste hvor fotografen havde stået og helt hvad udsigten indeholdt. Hjalmar var ikke helt på toppen, for han kunne ikke inden for nogle minutter svare på disse to spørgsmål.

2412

Og så – i anledning af at det i dag er min første dag som pensionist, tog Inge dette historiske billede af 2 pensionister, den erfarne ældre til venstre og grønskollingen til højre 

2416

Aftensmaden var stegt laks på en bund af østershatte og dampende varme kartofler og en skål med basilikumpesto. Unge Mathias var kommet hjem fra sin 3 mdr. tur til Vietnam med mere. Han skulle servere og havde valgt, hvor vi skulle sidde i aften.

2417

 

På vej ud i køkkenet mødte vi de 2 tjenerelever, som egentlig er på skole for tiden. De hjælper så til alligevel, hvilket viser deres team-spirit. Vi har ikke set dem et stykke tid, så der var jo noget at få styr på for Inge. Vi skulle også lige forklare, hvorfor vi havde stået og kigget ind i Rikkes VW Up!

2426

Herligt billede af Inge, kokkeelev Stephanie og aftenens chefkok Thomas under aftenens after dinner snak i køkkenet.

This entry was posted in Hurup marts-april 2015. Bookmark the permalink.