7. april 2015

5176

Derude ved Vesterhavet stod Mary og knægten og hunden og kiggede ud over et lidt kedeligt scenario, der var meget gråt i gråt. Men de stod der stadig…

5180

Jeg kan se, at Inge på sin tur gik længere nordud ad Klitvej end normalt. Flade Sø præsentere sig fra en lidt anden vinkel denne gang.

2842

Vi bemærkede fiskebilen fra Agger og glædede os allerede til en gang frisk fisk til aftensmaden…

2843

På arkivet faldt jeg over denne reklame i en samling 1953 udgaver af Thisted Amts Tidende. Netop denne model købte Arne ca. et halvt år efter at han kom hjem fra turen til Østrig i 1952, hvor den “lille grønne” (Renault) måtte på værkstedet hver og hveranden dag. Han må have været fed up med Renaulten og virkeligt motiveret for et bilskifte. Tegningen her viser nok den lidt større A70 Hereford, men hvilken anden sælger ville ikke lave samme nummer 🙂

2932

Da jeg kom til Åbakken var Inge og Hjalmar allerede inde i næste afsnit af deres feuilleton om Boddum. Jeg havde været omkring hotellet for at hente snacks til Hjalmars skuffe – det skyldte jeg ham, for jeg har i løbet af de seneste mange besøg guffet af hans kartoffelchips og saltstænger.

2934Her ses en lille skål med chips midt på kakkelbordet. Det forstyrrede ikke samtalen, og jeg kunne koncentrere mig lidt om “Où est Charlie”, hvilket gav bonus. Jeg har fundet alle tabte genstande, Charlie, Félicie, troldmanden – men hunden, skurken og en af hans fans mangler jeg at finde.

2939

På køkkenturen efter aftensmaden viste kokkeeleven Stinne en Nutella-baseret dessertkage som kokken Azra havde lavet. Den skulle der laves 50 (?) styks af til en eller anden event.

5264

Hvis man kigger godt efter kan man se mig med på vej hen mod flaskecontaineren. Det er mit job at returnere aftenens vinflaske til genbrug, så skal værelses-personalet ikke slæbe med den.

This entry was posted in Hurup marts-april 2015. Bookmark the permalink.