8. april 2015

2944

06:21 – denne morgen skulle iflg. DMI udvikle sig til en smuk og relativt varm forårsdag.

2962

Jeg havde et møde i Vejle og kiggede undervejs på biler hos VW…

2971

… og hos Mercedes Benz.

2977

Og så var jeg indenfor hos en relativt stor butik for el-artikler i Holstebro for at kigge på smart TV. Det har vi ikke, og det skal vi have, men først skulle jeg forstå hvad et smart TV er. Det fortalte ekspedienten mig så hvad var, og bragte derefter SONOS på bane, hvilket jeg ikke har forstået helt endnu. Når man er blevet pensionist, er der så meget at lære…

2980

Oddesund-broen holder nattelukket i 3 dage, så det er med at komme  hertil før kl. 20:00 for ikke at blive afvist. Broens vestside var fuldt besat af lystfiskere. En fik bid, medens jeg kørte forbi, men hvad det var, der bed på, ved jeg ikke.

2981

Stephanie havde lavet bagt torsk til os, eller var det lyssej, med Gemüse og to forsk. saucer til. Smagte dejligt.

2996

Maden skulle naturligvis også denne aften diskuteres med køkkenet, her kokkeeleven Stephanie, som havde lavet maden til os. Desværre viste det sig, at hun ikke havde det så godt og måtte gå tidligt hjem. Vi håber, at hun snart er på mærkerne igen.

This entry was posted in Hurup marts-april 2015. Bookmark the permalink.