11. april 2015

3115

06:53

5566

09:28

5568

I hjørnet lige syd for Flade Sø herskede der 100% dansk sommerhusidyl. Jeg får altid det umiddelbare indtryk, at her er der nogen, som har fødselsdag ell. lignende. Men det hører med til dansk sommerhustradition at hejse flaget, eller i det mindste en vimpel.

5573

Her har vi Vesterhavsvej i Agger, set i retning mod øst. Vi har for nogle dage siden beskæftiget os med de 3 dannebrogsflag der står henne, hvor Vesterhavsvej møder Aggervej, så dem er vi helt fortrolige med nu. Bid for bid lærer vi formiddags-ruten at kende 

3120-24 - 627

På vej hen for at købe Pelegrino tænkte jeg på, at vi nu har kigget ud af vinduet over hotellets P-plads og hen til Hurup Hovedbanegård, men egentlig aldrig fra den anden side af banelinien. Så jeg gik om på den anden side og kan til en forandring vise Hotel Thinggaards omgivelser fra en anden vinkel. Yderst til venstre ses stationsbygningen, derefter Hotel Thinggaards gamle hovedbygning med køkken og restaurant og enkelte værelser, dernæst P-pladsen og bag den hotellets nyere annex, dernæst en institution for handicappede, dernæst i baggrunden wellness-centeret og yderst til højre P-pladsen ved Rema 1000 og Superbedst.

3169

Inge gik på Åbakken. Jeg sad og puslede med en nypåbegyndt porcelænsmaleriprojekt som jeg lige skulle have gjort en del færdigt på.

3126

Da jeg kom til Åbakken var Inge travlt beskæftiget med havearbejde – eller rettere udbedring af stormskader. Påskeliljerne står ellers oppe på bordet, men uventede vindstød havde vippet dem omkuld og ned på fliserne. De afknækkede blomster fik en vase og pryder nu indenfor hos Hjalmar.

3142

Den gule fugl i buret oppe i “Glashjørnet” har fået en erstatning for sin nyligt afdøde makker. Den nye var lidt sky i det og den gamle nærmest i hopla.

3164Anker og Thor  kom med 2 flyttekasser af Ellys “arkivmateriale”. Meningen er, at Hjalmar skal gennemgå dem for om der er noget der skal gemmes – og eller skal resten ud. Der er stadig 6 fulde kasser tilbage i laden ude i Boddum, så der er fast arbejde for Hjalmar i et godt stykke tid.

3180Yngste kokkeelev, Caroline, havde lavet en fisketallerken til os. Mht. vores menu er det en af “klassikerne”: laksetartar (næsten skjult bagerst), rørt torsk (i det lille glas), citronbagt laks i forgrunden, rejer midt i, lakseroulade til højre.

3184

På vej ud i køkkenet skulle der lige udveksles lidt snak med Julie (tv) og overtjener Susanne. Der sker jo hele tiden noget i dette lille velbesøgte hotel i provinsen, og på en forårslørdag med stor 90-års fødselsdag i den store sal og restauranten fuld, var der tryk på og naturligvis noget interessant at drøfte i  den sammenhæng.

3189

Her siger Inge tak for mad til kokkeeleven Caroline, som stod for den velsmagende aftensmad. Det er vist første gang, hun har haft den rolle – og hun skal være velkommen en anden gang.

3211Natten faldt på over en næsten fuld parkeringsplads – tilfredsstillende for ejer og personale, går vi helt sikkert ud fra.

 

This entry was posted in Hurup marts-april 2015. Bookmark the permalink.