19. april 2015

3621

06:20

6107

09:25 – tilbage i “Auktionshallen” som møbellageret stadigvæk kaldes.

6110

Nu skal der slibes efter afvaskningerne i går.

6122

Musik til arbejdet skal der til. Anker havde fundet en gammel B&O transistorradio frem til Hjalmar. Den lånte jeg og selv om den kun kunne spille en kanal, så var det udmærket. Ren nostalgi med rødder tilbage til omkr. 1968.

6127

…og selv om jeg skulle hen og tune den lidt en gang imellem var det helt fint at have denne gamle radio.

3656

I en tid, hvor vi er forvænt med “instant gratification” efter et kortvarigt arbejde, så er det lidt af en anderledes oplevelse at slibe sådan et bord, som sandsynligvis har fået lak engang for mange år siden. Først det grove sandpapir, derefter det fine.

6132

Man skal lægge kroppen i, som min morbror Jørgen sagde. Det gjorde jeg også og har her taget uldsweateren af.

3667

Det er søndag, og så står den på pizza. Inge får sin sædvanlige Margueritha og jeg ligner en, som har fået lidt mere end han kan spise. Det er deres version med parmaskinke, der begyndte at vokse på tallerkenen…

 

This entry was posted in Hurup marts-april 2015. Bookmark the permalink.