20. april 2015

3670

Der var overdragelse af lejligheden i dag, klokken 12:00, så jeg tog til Struer.

3676

Ved indgangsdøren fik jeg lige hilst på viceværten…

3677

Overdragelsen forløb uden dramatik, og da jeg var alene i lejligheden, satte jeg den lille bjørn, som Inge havde foreslået. Så var der ligesom nogen, der var flyttet ind 🙂

3682

Inden jeg smuttede nordpå igen, tog jeg et gruppebillede af mig og bjørnen i den jomfruelige lejlighed.

6137

Over en kop kaffe kunne jeg på Hotel Thinggaard berette for Inge,  hvordan overdragelsen var forløbet. Vi havde nu lagt endnu en milepæl bag os, men der er stadig en række forude.

6139

Efter frokosttravlheden tog personalet sig en lille pause – udenfor, ligesom os.

6140

Inge var på jagt efter pærer til lamperne over køkkenbordet, og fik hos forhandleren forklaret hvilke pærer, der var egnede og hvilke, der ikke var.

6142

Midt på eftermiddagen var  jeg tilbage i Hurup og kunne henne i auktionshallen tage fat på finslibningen af vores kommende spisebord. Jeg var flyttet hen til portåbningen for at få vinden til at tage slibestøvet med sig.

3692

Inden spisetid var jeg lige henne for at købe noget til at vaske gulv med…

3694

Jeg var først ovre i restauranten og bemærkede, at der var flag på bordet i aften.
Hvorfor  mon det?

3697

Anledningen var – kunne Inge fortælle, da hun kom – at vi nu havde overtaget lejligheden i Struer. Det var da meget betænktsomt af tjenerstaben på dette lille sympatiske hotel, som i de seneste par år med rørende interesse har fulgt vores boligsøgning i Danmark.

3700

Aftensmaden var en fisketallerken i en variation bestemt af, hvad køkkenet havde. Her er der Limfjordsmuslinger i kombinationen af lakseroulade, marinerede rejer, laksetatar og dampet hellefisk med pestosauce. Og vi kan lide det hele…

3702

… og, som sædvanligt skulle vi lige en runde omkring køkkenet for at sige tak for velsmagende mad og den særlige opmærksomhed mht. borddækningen.

9346

Jeg så, at der i går var kommet et svar fra min tidl. spanske kollega, Angel, på en sms, som jeg havde sendt dagen før, vi overtog lejligheden. Han sendte gode ønsker.
6165

Aftenen faldt på i den lille provinsby Hurup.
I morgen bliver en travl dag.

This entry was posted in Hurup marts-april 2015. Bookmark the permalink.