21. april 2015

3710

Ekstrabladet markerede sin mening om prinsgemalens fravær ved dronningens fødselsdag, når han et par dage efter kunne tage på turisttur i Venedig. Henrik har måske været sur over et eller andet i den danske adfærd…

6169

Kvarter over ni var jeg ude af klappen for at tage til Holstebro og Struer.

3714

Renoveringen af Oddesundbroen er i fuld gang, så der bliver automatisk en lejlighed til at nyde udsigten over sundet – med motoren slukket.

3715

Men pauserne ved broen får alligevel hurtigt en ende og ca. en halv time senere stod jeg i Holstebro og købte et TV. Det skulle være et smart-TV med wifi-snitflade til brugeren, så vi undgår alt det med kabler

3719

Ca. 11:15 stod jeg på “bro-vingen” med vasketøj, nyt TV, en kasse med forskelligt som vi havde oplagret i Hurup og rengøringsgrej. Der er herfra udsigt gennem lejligheden nordpå til Bremdal på den anden side af Struer Bugt.

3726

Dagens mission var at vaske gulvet. Jeg bemærkede i går meget tydelige fodspor på parketgulvet og det virkede, som om der var et fedtet lag på det- og det var ikke noget, der havde med at gøre, at det var et halvmat gulv.

3728

Set i sydlig retning var sporene også meget tydelige, ligesom fornemmelsen af at gulvet var snavset og trængte til en vask. Byggekoordinatoren havde i går sagt, at det var, på hans foranledning, blevet vasket i brun sæbe – hvilket er et no-no for sådan et parketgulv. Jeg havde en flaske gulvrens fra parketgulvfirmaet, og min intention var at fjerne dette sæbelag.

3730

Minsandten om ikke de franske flyttefolk ankom 13:30 – selv om de var planlagt til i morgen kl. 07:00. De var kørt i et stræk fra Paris via Strasbourg, hvor de skulle aflevere et læs. Jeg forklarede dem, at lejligheden ikke var parat til indflytning af gods før i morgen til den aftalte tid. Mere præcist forklarede jeg, at der var rengøring igang, at en møbelleverance ville starte denne eftermiddag, samt at internetforbindelsen skulle monteres. Det studsede de lidt over, men accepterede – og så blev de franske turister i Struer 

3734

De første nye danske møbler ankom og her har vi Martin i færd med at samle et bord. Mine arbejdsredskaber ses i forgrunden 🙂

3735

… og  her er Michael ved at pakke sengen ud.

3744

Internetinstallatøren kom også som aftalt. Han mente, at wifiboxen skulle installeres i depotrummet og at den sagtens kunne dække lejligheden. Og så kom overraskelsen – eller nærmere erkendelsen af, at jeg ikke kender til opkobling af sådanne systemer. At TV’et har wifi, er ikke ensbetydende med at der ikke skal kabler til. Vi benyttede et af IT-stikkene i stuen til at forbinde dekoderboksen, som med kabel skulle forbindes til TV’et! Så meget for min forestilling om trådløs fremtid 🙂 Men der kom billede på, og det var hovedsagen.

3746

Eftermiddagen benyttede jeg til at vaske gulvet i vand med fabrikantens gulvvaskemiddel – på en hårdt opvredet mikrofibersvaber. Det var uden synderligt resultat, så jeg kontaktede Michael vedr. problemet. Han kontaktede efterfølgende fabrikanten, som gav det råd at give gulvet en kur med firmaets grundrens-produkt.

6293

Michael havde en flaske grundrens i Hurup, så jeg valgte at køre nordpå og spise aftensmad med Inge, som havde fået et mere livligt bordkort end sædvanligt..

6298

… også udsædvanligt var, at vi tog dessert, men køkkenet syntes, at vi lige skulle smage lidt på resultatet af det chokoladekursus, som kokken Asra og ?? havde været på for nyligt. Resultatet var meget lækkert!

6299

Jeg havde hentet grundrensen og efter chokoladerne kørte jeg tilbage til lejligheden for at give gulvet den ultimative kur 🙂

3752

Jeg blev ved alt for længe – nok mere af stædighed end af klogskab – og klokken var nær midnat inden jeg var tilbage på hotellet. Der var stort set ingen ændring at se på gulvet – det fedtede indtryk var stadig tydeligt på gulvet.

This entry was posted in Hurup marts-april 2015. Bookmark the permalink.