12. februar 2015

0281

Vores plan var at flyve op til Danmark den 17. februar, men vi fandt det nødvendigt at tage afsted før for at få styr på lejlighedens indretning inden næste møde med projekt-koordinatoren den 18. februar. Der var omkostninger, der skulle reduceres og indretninger, der skulle laves om. I går checkede vi, om det var muligt at få Inges “suite  213” på hotellet fra og med idag – det kunne vi. Så blev flyafgangen ændret, taxi bestilt, og nu står vi så foran terminal 2F i lufthavnen.

0283Det blev til en tidligere afgang end normalt på denne destination, så morgenmaden var ikke KLMsk, men Air Fransk.

0287

Men lunch blev KLMsk som normalt serveret på strækningen Amsterdam – Billund.

0292

Vi har ret godt med bagage, men Relault Captur er en gammel kending, så det var ingen sag at få lastet korrekt.

9899

Billedmæssigt springer vi til aftensmaden – en kold fisketallerken med indslag af lufttørret Galloway-mørbrad. Vi var også blevet godt sultne efter at have været i køkkenbutik i adskillige timer om eftermiddagen.

9902

Fisketallerkenen var komponeret, lavet og iscenesat af kokkeeleven Stephanie, som gerne vil have feed-back fra det spisende publikum. Og det giver vi gerne efter hvert aftensmåltid, og får så også vendt meget andet 🙂
Det blev dagens sidste billede…

 

 

This entry was posted in Hurup februar 2015. Bookmark the permalink.