24. april 2015

3865-2

Klokken 07:00 var der dette morgentræf i receptionen, og som så ofte før er dette et krydsfelt hvor aktuelle temaer og dagens planer diskuteres.

3870Vi fortsatte det store arbejde med at få orden på alt vores flyttegods og det gik formiddagen hurtigt med. Vi havde købt ind til den første lunch i vores nye hjem og her genkendes leverpostej, fuldkornsbrød, agurkeskiver, myseost – altsammen på vores altanbord.

3872

…og vi blev ved, indtil det var tid til at køre op til Hurup for at få noget aftensmad. Kokken Thomas mente, at vi skulle have stegte sild med marineret dild og persillekartofler.

3878

Det var så sidste aften i den lange og periodevise række af ophold Inge har bag sig på hotellet – og nu, hvor vi ikke skal tilbage til et udland, men bliver i nærheden i Vandkantsdanmark, så ophører behovet for disse lange ophold i Hurup…
…lidt vemodigt må det være for både Inge og personalet.

This entry was posted in Hurup marts-april 2015. Bookmark the permalink.