10. januar 2015

Stormen skulle kulminere i dag…

9102

Jeg spurgte spontant Inge om vi skulle køre ud til Agger for at kigge på bølgerne – og det gjorde vi så. Lidt tåbeligt…

9109

…for sandet føg med en intensitet, så det var ganske forskrækkeligt, og vinden var så stærk at det næsten var umuligt at komme op over klitryggen. Inge vendte om, og det forstår jeg godt, for det er ikke godt for hendes øjne med al den sandfygning. Jeg gemte mig bag Mary og Frits og tog de to billeder ovenfor.

9119

Her er det helt tydeligt hvordan sandet fyger ned ad klitterne. Det er ikke løgn, når jeg siger, at det knasede mellem tænderne i et godt stykke tid bagefter.

 

9125

Det var rimeligt vejr, da vi kørte fra hotellet, men da vi kom ud til Agger begyndte det at regne, og det blev det ved med – så vi fik af begge løb 

9339Med aftensmaden blev vi ved havet i form af en smukt anrettet rose af den gode fersk røgede laks fra fiskehandleren på havnen i Thisted, akkompagneret af en marineret rejesalat.

9348

Den dejlige lakseret skulle naturlig takkes for og diskuteres med aftenens chefkok Asra. I forgrunden, ser vi Julie i fuld aktivitet med at servicere gæsterne i restauranten.

9354-2

Og så var der en overraskelse! Asra havde lavet en proto-type på en nutella-kage, og den skulle personalet smags- og konsistensbedømme. Inge havde sagt, at hun jo næsten var personale, og det var der reageret på. En bakke med frisk frugt og 2 stk. proto-type nutellakage var anrettet til os, så vi kunne smagsvurdere dem ovre på værelset. Det var da sødt af køkkenet, ikke?
Vi gik ikke sultne i seng…

This entry was posted in Hurup januar 2015. Bookmark the permalink.