11. januar 2015

4251-2

Morgenen, her 08:17, lignede noget blandingsgods og varslede ikke afslappende gåtur ved Agger.

9361

Artiklen om Hjalmar som ung kontrolassistent skulle videre. Jeg havde givet den sidste version, som nu ligger måneder tilbage, en overhaling og det var nødvendigt at hive gamle filer og prints ud til nærmere gennemsyn for at få de løse ender til igen at høre til et eller andet sted. Og til at binde de løse ender havde jeg behov for at konsultere Hjalmar.

9365

Hjalmar har behov for at røre sig indimellem, så da hans ben fortalte ham, at nu var det tiden til en lille gåtur, flyttede vi op i hjørnet af Syrenens korridor og fortsatte vores diskussion der.

Doverodde pano 1 - 627

Inge havde været på Boddum, og på tilbagevejen holdt hun ind for at fotografere højvandet ved Doverodde. I tilgift fik hun en dramatisk himmel som baggrund.

9372

Hun kørte til Åbakken for at diskutere med sin far, og snakken gik godt, da jeg kom dertil. Utroligt, som den gamle mand kan huske tilbage i tiden. Det er i øvrigt en yngre udgave af ham, der står til venstre på den væghængte quilt 🙂

9377

Det er søndag, også er aftensmaden her i Hurup pizza. For mit vedkommende nr. 109. Jeg veksler mellem den og 108,  og det kan pizzamanden minsandten huske. Den hvide vin var denne gang ikke fra den nye verden, men fra Frankrig og kom med et fornemt familienavn på etiketten – desværre, for i vores smag holdt den sig et godt stykke under middel. Vi må håbe at de næste gang har fået toppet lageret op med den gode – og jeg må være på vagt og spørge til hvilken hvid, de har den aften 

9381

21:30 rullede Arriva ind på Hurup Hovedbanegård med destination Thisted. Der er noget over tog, der ankommer og afgår, og bevægelse af passagerer på perronen. Sidstnævnte var der dog ikke mange af i aften – men dog flere end antallet af biler på parkeringspladsen her på denne søndag aften.

This entry was posted in Hurup januar 2015. Bookmark the permalink.