17. januar 2015

4379

Dagen startede klima-mæssigt med isslag på biler og P-pladsen. Det har vi ellers været fint forskånet for indtil nu.

4383Kvarter i 11 fik Mary og Fritz igen besøg af Inge, og havet præsenterede sig lige så flot som i går.

pano 1-1 627

Der er fuld gang i hotellet idag – dels med frokostgæster dels med gæster der er ankommet til i aften. Parkeringspladsen var fyldt og derfor lod vi vores bil stå (den yderst til højre) for at kunne genfinde en parkeringsplads senere på aftenen. Nu skulle vi ikke længere end til Åbakken, men vejret er meget ustabilt, så bilen har også rollen som regnfrakke og paraply.

9595

Så vi gik hen til Åbakken. Her sagde Hjalmars 93 år gamle ben, at det var tid til at røre sig lidt, og det var at gå op til stolene i hjørnet af gangen.

9598

Hjalmar har lige fået sat sig, og de diskuterer hvor meget bedre, det er at sidde der nu, hvor stolene står, så man kan se ud, og ikke kun ned langs gangen.

9617

Anker kom med vand fra Boddum og gik med ned til Hjalmars lejlighed. Her gik snakken vældig godt, og de kom bla. ind på den flyvemaskine, som Oskar Iversen i sin tid byggede.
Det var interessant at være tilhører…

9622

Pga. travlheden gik jeg på Inges råd over til kokken og spurgte hvad de havde i tankerne. Asra foreslog med det samme svinemørbrad, men Inge spiser ikke svin, og vi vil begge hellere have fisk. Det var ikke noget problem. Stephanie var i mellemtiden kommet til og samlet blandt os 3 blev det til en kold fiskeanretning. Den kan nemlig også laves inden den absolutte travlhed sætter ind.
Her er resultatet, hvor fisken og muslingerne har følgeskab af tynde skiver tørret filet fra Galloway-kvæg, der græsser ude bag klitterne på Agger Tange. Det gik godt sammen, og vi blev mætte af al den dejlige mad.

9624

Stephanie var createuren bag dette måltid, som naturligvis skulle diskuteres. Hun er god til den slags salater og holder synligt af at tilberede dem.

4392

Jeg rundede dagen af med for 4. gang at rette i en email, der mandag morgen skal sendes til byggekoordinatoren. Jeg har i mange år sagt, at kommunikation er en kunstart, og det gælder lige så meget her, som i mit tidl. professionelle arbejde 🙂

This entry was posted in Hurup januar 2015. Bookmark the permalink.