19. januar 2015

9658

I dag er en af de billedfattige dage. Det var først om eftermiddagen, ved 16:30-tiden at vi var på Åbakken. Hjalmars ben fortæller ham en gang imellem, at det vil være godt, hvis de alle 3 gik en tur. Så diskussionerne startede i hjørnet med vinduer, potteplanter og undulater.

9669

..og så på vej tilbage til hans lejlighed. Vi er enige om, at en roullator er en ganske fornuftig ting.

9675

Ved 7-tiden var vi klar til aftensmad. At der er dækket så mange borde, er mere et tegn på professionalisme hos tjenerstaben end at der denne mandag aften kommer mange sultne gæster 🙂

9686

Ovbagt laks med stegte og marinerede jomfruhummerhaler på en seng af blandet salat kom inden længe. Kokkene havde igen forberedt os et superbt måltid. Læg mærke til, hvordan laksestykket er foldet. Virker ret godt og gør retten apptitlig og nem at spise.

9696

Chefkokken Thomas, Inge og restaurantchef i kulinarisk diskussion.

9698

I disse dage, hvor vi beskæftiger os med lejligheden, kan det ikke undre at jeg blev fængslet af dette køkkenarmatur 

9700

Mellem os og Thomas var en stor pose med vaskede gulerødder. Det var hans hensigt at skrælle dem alle inden arbejdsdagen var ovre. En gulerodsflan skulle vist på menuen om nogle dage, og da der var lidt stille i aften, kunne han jo ligesågodt få det fra hånden. Gummihandskerne skyldes, at han efter sådan et bjerg gulerødder gerne ville undgå en intens misfarvning af sin egen hud 🙂

4421

Medens vi spiste og snakkede i køkkenet var vejret igen blevet vinterligt.

9706

…og med denne scene over parkeringspladsen sluttede vi dagen.

This entry was posted in Hurup januar 2015. Bookmark the permalink.