21. december 2014

8322

Morgenen lovede godt her lidt i klokken 8 inden morgenmaden – natten havde bragt et fint drys sne med sig, og det kan vi alle godt lide her i juleferien.

8328

Vi skulle holde os omkr. frysepunktet, så sneen vil blive liggende og pynte lidt endnu.

8332

Vi har denne gang værelse 107, som er et hjørneværelse med 3 vinduer mod nord. Her om vinteren kommer der godt lys ind den vej, for træerne udenfor er løvfældende 🙂

8335

Det var interessant at se, hvordan solen – efterhånden som den steg op over bjerget bag os – lige så stille smeltede sneen fra oven og ned ovre på granskoven.

0011+ Pano Hinterzarten 627

Inge gik sig en god tur, medens jeg lavede postkort. Værelsesdamen kom forbi på et tidspunkt for at gøre værelset i stand og det afbræk benyttede jeg til at dreje en runde syd om byen og fik undervejs dette pano set mod nord.

8351

Bild am Sonntag havde denne forside. Jeg bemærkede at avisen forkorter sit eget navn til “SamS”.

0013

Vi havde begge  meget at se til, så den blev over 4 om eftermiddagen før der stod 2 store stykker indbydende Apfel-Sahne-Zimt Torte foran os hos Café Diva.
Ja, den smagte selvfølgelig godt – syndigt godt!

0014

Efter dinner fortsattes arbejdet med at checke vandhaner, køkkener, etc.

8356

Klokken 21, ikke helt præcist denne jul, startede aftenturen med fakler. I år var det ikke tåget og heller ikke isglat, så det blev en forholdsvis nem tur for os, men en af deltagerne var svagelig, så tempoet blev sat derefter.

8360

I sig selv var denne aftentur i mørket rundt i Hinterzarten en god ting, for den hjalp utvivlsomt til en bedre fordøjelse. Men der var en bonus i form af Glühwein, da vi kom tilbage. Det var ingen overraskelse, men måske også en af årsagerne til at vi deltog i fakkelturen. Sommelier’en Moritz havde brygget den, og som forventet var den ikke sød som Gløgg, havde ikke rosiner eller mandler i, men var en ren Glühwein. Den sover man godt på.

This entry was posted in Julen 2014. Bookmark the permalink.