4. oktober 2014

9518

En dejlig ny dag venter på os og hotellet har nu yoghurt “naturel” i portioner og jeg lærte, at der er et mejeri, der hedder “Naturmælk”. Yoghurten var ganske dejlig…..

6862

Efter morgenmaden og dejlig snak med de forskellige ansatte her på hotellet, var det afgang til Agger til den sædvanlige gåtur. Men uhadada! Den dejlige asfalterede gangsti var “pløjet” op og var meget ubekvem at gå på. Men det gjorde vi og vi var også lige nede for at se på havet og til vores store glæde så vi en ny skulptur. Men den må vi fotografere en anden dag – den var ikke helt tosset.

6863

Det blev også til et blik over Flade Sø, og vi bemærkede med glæde alle de røde hyben i forgrunden og undrede os over, at der ikke er samlet hyben her. Det var der derimod langs stien, hvor alle hunde tisser. Det gør måske smagen mere intens af “nyt nordisk”….

6865

Selve “den nye tange” var der ikke sket noget nyt med, siden vi var her sidst; men cyklisterne må ikke gide at cykle mere, for vi mødte ikke en eneste…

6870

Mine forældre har igen begavet Steen med noget nyt, som de mente, at han ikke kunne undvære, og det er da gevaldigt pænt af dem. Det er åbenbart noget man ikke må smide i en affaldsspand….
Dagen gik med besøg på Åbakken hvor “Hjalmar havde været på eventyr”. Der var snak om løst og fast, og der gik lynhurtigt 2½ time.

6871

Kokkene havde tænkt på os og lavet mad, meeeenn de fristede os også lige til at smage suppen, de havde på deres nye efterårs-menu. Det var en jordskokkesuppe med noget laks af en slags inde midt i og serveret på en HM tallerken. Vi blev spurgt, om vi ville have suppen før eller efter den planlagte servering, de havde forberedt til os. Vi svarede, at det kunne de bestemme, og de bestemte at suppen skulle serveres først, for ellers ville vi ikke have plads til den! Det fik os jo til at spekulere på, hvor stor næste portion mon ville være.

6872

Det var en kæmpestor rejemad og nej, ingen af os kunne spise det hele. Men den var god. Det var gode rejer og åhhh, jeg var lige ved at glemme de der baguette-stykker, de også giver os med enten pesto med ost eller noget let grillet tomatsnask og jaja, også deres dejlige almindelige baguette. Godt at huset hvidvin er så dejlig til det hele…..

 

 

This entry was posted in Hurup oktober 2014. Bookmark the permalink.