3. oktober 2014

9504

Så er vi på vej igen! Steen fandt ud af, at han havde nogle apps der skulle opdateres og det viste sig, at der var 40 stk i alt. Det tog et par timer og ja, så meget tid havde vi i lufthavnen…

9506

Den megen tid havde vi, fordi vores fly var forsinket og hvorfor nu det? Var det fordi piloterne strejkede? Nej, det var det ikke. Det var, fordi der var tæt tåge i Amsterdam, så for det første var flyet forsinket fra Amsterdam, men piloten skulle også sidde og vente på at kunne få en tid så han kunne lande igen i Amsterdam.

9508

Ja, ventetiden kan også bruges til andet end at updatere apps.

9509

Endelig inde i flyet! Og efter en god halv times yderligere ventetid kom vi i luften og der blev serveret morgenmad – som nu var blevet til formiddagsmad-  og al denne venten havde også gjort os småsultne. Steen får studeret menusedlen med en vis iver.

9511

…og han fik også holdt øje med, hvad vi nu fløj hen over….

6856

Da vi var kommet sent til Amsterdam, havde Steen en vis nervøsitet for, om vores kufferter nåede at komme fra det ene fly til det næste. Så da der kom en særtransport med 3 kufferter, som vi kunne genkende som vores, blev han mere rolig. Som det også ses, var Shiphol i mellemtiden blevet næsten tågefri. Der var nu kun en lettere dis..

9516

Så blev frokosten serveret og jeg valgte en vegetarisk clubsandwich…

6859

Hurup var vores næste checkpunkt i dag, og derefter gik det slag i slag. Personalet spurgte, om de skulle lave noget lækkert til os til aftensmad, dejligt.
Steen tilbragte derefter en time hos Søren Peter, jeg tilbragte en time på Åbakken og da vi kom tilbage til hotellet, trængte vi til et dejligt glas kølig hvidvin. Det kunne de heldigvis også levere og inden vi så os om var det tid til aftensmad og på bordet der var denne smukke bordpynt. Vores dejlige fisketallerken havde Stine lavet, den rundede dagen fint af, mens vi hørte på, at 3F morede sig og det blev de ved med….

This entry was posted in Hurup oktober 2014. Bookmark the permalink.