5. oktober 2014

6874

Tidlig morgen – det er som man tager det, men så lyst er der i Hurup 07:30. Hotellet var vist fuldt belagt i nat.

6879

Efter morgenmaden og morgensnakken med forskellige om ulivsvigtige, men dog vigtige ting, trodsede vi den lovede vejrudsigt og kørte til Agger. Vi fik fotograferet denne fremragende skulptur, der ser ud, som den er lavet af en høftesten. Stenhuggere ville nok grine hvis de læste det, men hvad ved bønder om agurkesalat…

6881

Damen med knægten og hunden skuer nok ud efter en fisker, som er ude for at udføre sit job med at fange nogle fisk, han kan sælge og dermed sikre sig, at hans familie ikke skal gå sultne i seng. Det er som om man kan se en stærk blæst i skulpturen.
I dag kunne vi måske sige, at hun skuede efter, hvornår regnbygerne kom ind, for de kom, mens vi gik videre, men blæst var der ikke rigtig noget af, så turen i dag blev en af de korte. Men alligevel, en gåtur i småregn er også dejlig…

6884

Nå, ingen af os stod og skuede ud over havet, jeg havde en aftale.

3902

Jeg havde en aftale med mine 2 brødre på Boddum kirkegård for at snakke om grave og deres vedligeholdelse og vores meninger om dem. Det var en god 3-timers snak vi havde der på kirkegården, og der var gode meninger om en slags fremtidsplan – og nå ja, så fik vi også snakket om så meget andet….

6887

Steen fik arbejdet lidt og tog derefter på Åbakken. Der var noget, der lige skulle gøres.
Efter Hjalmars eventyr i går skulle hans elscooter køres ned på “plads”. Den var nu blevet ladet op, men Hjalmar kunne jo ikke få den ned til sin lejlighed uden hjælp, for han havde behov for roullatoren derop, men hvis han kørte elscooteren ned, hvordan kunne han så selv komme op efter roullatoren…

6889

Det blev Steen, som tog roullatoren tilbage og Hjalmar, som tog elscooteren:-), men så fik Steen også lige øvet sig i at bruge en roullator.

6891

Da jeg kom til Åbakken sad d’herrer og snakkede nede hos Hjalmar og jeg nåede lige at deltage i samtalen nogle minutter, inden Hjalmar og Elly skulle spise. Christian kom lige en smut forbi for at se på elscooteren.

6901

Søndag aften er der ikke mange på hotellet. Det er også den dag restauranten normalt er lukket, så den stod på pizza, og efter pizzaen var Steen ovre i Super Best for at købe vand…

This entry was posted in Hurup oktober 2014. Bookmark the permalink.