6. oktober 2014

6909

Flaget er hejst! En af kokkene har kobberbryllup og det blev fejret med formiddagsbord for hotellets ansatte. Flaget blafrede og det var godt vejr, men der var ingen tid til gåtur her i formiddag.

6911

Jeg skulle sidde i en tandlægestol og gabe højt. Steen så på lejlighed imens…

6915

Jeg havde også æren af et lægebesøg. Imens sad Steen i venteværelset og blev klogere om forskelligt i DK.

6920

Vi var også gæster på Åbakken og fik os en god snak – og var nødt til at gå ned i nummer 6 for at kunne få det…..

6922

Der var en god østenvind, men vi besluttede alligevel at gå en lille tur i Agger inden aftensmaden.

6924

Steen fik øje på nogle flade gravsten inde på Agger kirkegård, så vi gik ind for at se, hvad det var.

6926

Untitled-1

Ja, vi kunne se hvad der stod på stenene og kunne tænke 1. verdenskrig. Google kunne give os et svar, men spørgsmålet er stadig, hvilket tysk skib der var gået ned.

6929

Jeg har altid været vild med den lille kirke, der hænger ved Agger kirke. Den er en næsten flad kopi af kirken, men der er dog et lille skab, som jeg gætter på er til tal, og hvorpå der kan læses, hvornår der er gudstjeneste næste søndag…

6931

Der blev arbejdet flere steder på gaderne i Agger. Steen var henne og snakke med en af de flittige mænd og kunne fortælle at det drejede sig om modernisering af byens kloak-system.

6933

Aftenens kok, Nicolaj (bagerst tv) havde bestemt, at vores aftensmad skulle være tunbøf med dampede persillerødder, lidt kål og bagt rösti, tror jeg det var, med en sovs med en masse estragon. Den var jeg senere i køkkenet og takke for og fik samtidig en lille snak – men det væsentlige var at sige “Tak for mad”.

 

 

 

 

This entry was posted in Hurup oktober 2014. Bookmark the permalink.