7. oktober 2014

En dag, hvor der var lovet regn og regn og regn og et værre blæsevejr fra øst….

6940

Først var der Åbakke snak med en sygeplejerske. Derefter var der kirkegårdssnak med graveren om nyplantning af en grav. Og for at det ikke skal være løgn, så havde det ikke rigtig regnet før vi havde aftalt møde på kirkegården, men da begyndte dråberne også at komme.

6944

Var tilbage på hotellet og kunne sidde og kigge ud på regnvejret og en meget menneske -tom udsigt…

6947

Vi nåede en masse småting. Bla en tur på biblioteket for at spørge om en bog, og her var Kirstine Frøkjær i færd med at male endnu en frise. Hendes arbejder er altid festlig ballade, og denne gang bliver det en frise med jazz-musikere.
Vi var derefter inviteret til eftermiddagskaffe og det endte med at vi var der 4 timer. Vi  var sammen med dejlige mennesker og havde en masse pragtfuld snak, så dejlige billeder og en masse andet.

6952

Vi kom lidt senere end vi plejede i restauranten og det har normalt en vis betydning, for vi har bestilt vores mad på forhånd, så vi ikke skal sidde en halv time og vente på at kokkene finder materialer frem til aftensmaden.
I aften havde de lavet en laksebøf til os med kartofler og persillesovs, rodfrugter og østershatte og de var slet ikke slimede, men virkede derimod lidt tørre i det. Vi blev igen mætte!

This entry was posted in Hurup oktober 2014. Bookmark the permalink.