8. oktober 2014

6956

06:44 så Hurup hovedbanegård sådan ud. Nogle mennesker stod af toget og andre stod på. Det havde blæst godt hele natten og vinden var drejet i sydvest.
Vores formiddag gik med mange småting, småærinder og lokalhistorisk arkiv. Men selv om det var småting, skulle det gøres og det var rart at få dem af vejen.

6957

Ved middagstid var det blevet tørvejr og solen kom frem, så vi tog os sammen til at gå en tur i Agger. Nu var der kommet gang i bølgerne på Vesterhavet, dejligt – og der blev stadig skuet ud over havet….

6960

I dag gik vi ned og beså den gamle Agger Havn. Der havde jeg ikke været før, men mange gange kigget hen på den, når jeg gik oppe på diget, hvilket jeg denne gang afholder mig fra, da den er pløjet op.

6966

Åbakken nåede vi også og Steen var i det terapeutiske hjørne. Han havde en farvebog med til Elly – en for voksne, hvor motiverne er delt op i utallige små uregelmæssige felter, der derefter er blevet nummeriseret alt efter hvilken farve, feltet skal males i. Man kan til at begynde med gætte på, hvad motivet skal forestille, men det er først, når man har malet det hele, at det dæmrer. Siden består af numre og Steen og Elly skiftedes til at male et nummer; men de blev ikke færdige, det er noget der tager tid, og Elly gik meget op i det…..

6968Det blev aften – og det var kokkeeleven Christian, som havde lavet en dejlig rejemad til os og serveringen tog Susanne sig af.

 

This entry was posted in Hurup oktober 2014. Bookmark the permalink.