9. oktober 2014

6972Steen tog toget, der ankom nogenlunde præcist. Det var lyntoget til København.

6974

Det afgik nogenlunde præcist + et par minutter. Steen satte sig tilrette.

9521

Jeg havde et par besøg i Boddum om formiddagen, og da jeg kørte tilbage til Hurup, havde jeg en regnbue foran mig hele vejen.

9523

Bilsædet viser, at det drejede som om billeder – min Boddumtur altså. Der var mange lækre billeder og gode digte at gå på opdagelse i.

6988

Fra Steen ankom til Odense station var serviceniveauet i top, med afhentning af Einar, kaffe og rundstykker, senere frokost med sildemadder og lune frikadeller og lokalt øl, senere kaffe og basser – alt arrangeret af Hanne – og til sidst transport til stationen.
Ind imellem blev der flittigt kigget i gamle albummer og Arnes bøger fra sidst i 1930’erne og begyndelsen af 40’erne. Steen vil helt sikkert komme til at lære detektiv Cardby fra Scotland Yard at kende

9526

Jeg begyndte at scanne billeder, og som det ses, kan San Pellegrino bruges til både at drikke og som vægt til at forhindre at fotoalbummerne ryger på gulvet – ellers skulle jeg jo sidde og holde på dem hele tiden, og det kan blive anstrengende i længden…

9524

Imens bemærkede jeg, at der var en vis hurlumhej på Hurup Hovedbanegård. Det drejede sig om, at en bus fik starthjælp fra en anden bus….
Inden jeg så mig om, var jeg på vej til næste besøg…

6993

Tiden løb også fra Steen. Inden han så sig om var det farvel og tak til Hanne for et dejligt besøg og så afsted i Einars bil til stationen.

6994

Einar navigerede stedkendt i den tiltagende myldretid ad omveje omkring store byggepladser og leverede Steen på stationen med en margin på mindre end 10 minutter – det kan man kalde præcisionsarbejde. De var enige om at have haft en god tid sammen i dag.

6996

Steen slappede af og tænkte over den dejlige dag han havde haft. Der var skift af tog i Struer og det sidste stykke gik med lokaltoget. Da det kom til Hurup væltede regnen ned, men han skulle bare smutte over gaden til hotellet kunne sætte sig til bords med det samme. Aftensaden var parat til at blive serveret til togets ankomsttid. Den havde kokken Stinne tilberedt til os, og den bestod af to slags marineret laks og marinerede rejer med salat og baguette til. Et aldeles pragtfuldt måltid, der gik fint til husets hvide italienske og rundede en dejlig dag af på allerbedste måde.

 

 

This entry was posted in Hurup oktober 2014. Bookmark the permalink.