12. oktober 2014

7047

Søndag morgen 07:15 – og hvad kan man se? Tja, en regnvåd morgen og at hotellet har været fuldt belagt. Der var mange våde biler…

7050

Men sådan så det ud klokken 10:30 i Agger. Det var, som om regnen havde vasket alt rent -det mere kedelige var, at efterårsferien var begyndt, så der var for mange mennesker, hvor vi er forvænte med at have det stort set for os selv…

7051

Når vi kiggede ud over Agger City, var der kun et flag, der vejede i det smukke efterårsvejr og det var det nede ved is kiosken. Så vi tænkte, at det at hejse flag og fortælle alle, at nu er vi i sommerhus, måske kun er noget, man gør om sommeren?

7052

Vi gik videre, og ved næste blik over Vesterhavet så vi en gruppe mennesker stå i en cirkel. Vi var godt nok gået forbi nogle biler med mærkelige himstregimser på taget, som vi ikke vidste, hvad var til….

7055

Vi gik ned til stranden og så en masse havkajaker, og nogle af mændene gik ud og “badede” i fuldt outfit. Vi fulgtes med en af dem på vejen væk derfra, og han fortalte, at det var et instruktørkursus, de havde været på. Hvad jeg ikke fik spurgt om var, hvorfor nogen hoppede i vandet og andre ikke? Om det var, fordi de var beskidte? Men hvordan kunne de blive det? Eller om det var, fordi dehavde gjort et eller andet forkert, som at dreje rundt med kajaken eller sådan noget, og at kutymen så var, at den stod på badetur, når de kom i land? Rent gætværk!

7056a

Vi havde også æren af at møde en “måske-prins”, og undrede os lidt over, hvad den lavede i efterårsferien. Men den ville åbenbart have ferien med, inden den går i vinterdvale, eller hvad frøer nu gør for at være friske til kvækkeriet om foråret….

7064

Åbakken nåede vi også, og Hjalmar og jeg snakker her om navne til et gammelt fotografi. Det er altid så dejligt at få navngivet unavngivne personer.

7074

Elin kom, og det var netop et billede, hvor hendes familie var på, som Hjalmar og jeg havde snakket om – så vi kunne få nogle navne på plads. Dejligt!

7077

Så kom Ellen også på besøg, og der blev mere og mere snak. Det var bare så hyggeligt for os alle.

7080

Vi havde besluttet os for at spise pizza i aften, så det gjorde vi 

 

This entry was posted in Hurup oktober 2014. Bookmark the permalink.