13. oktober 2014

7084

Steen var en tur på Åbakken for at hente nogle notater, som han havde efterladt dernede. Christian var der for at følge Hjalmar til lægen, Steen fulges med dem…

7087

Vi besluttede os for en lille gåtur i Agger…
Vi gik lidt efter Steens nye legetøj for at finde et hus, vi havde læst om, og legetøjet førte os fint hen til huset, men undervejs løb en bambi, eller rettere et rådyr, tværs over vejen i et tæt bevokset område, og det fik mig til at tænke på to ting.
Linea leger, at hun er en jæger: “Bang, bang, bang……..Jeg skal lige ud og skyde nogen bambier. Bang, bang, bang. Jeg er en sød jæger…… jeg skyder ikke dig, så du bliver død, mor….. jeg er en sød jæger”.
Og hotelkatten, som har fået navnet Bambi – ja, nu er det ikke en hotelkat, og det ender nok med, at oldfrue Lene, som tog den med hjem, ikke kan undvære den….

7091

Jeg fik også lige klaret nogle praktiske ting, som er dejlige at få i orden….

7093

Da vi ankom til Åbakken, var der et større besøg af hele 4 personer, bla. 2 unge mennesker, som forlod stedet hånd i hånd. Deres efterårsferie er stadig igang, og det lod til, at de nød tilværelsen og var glade begge to. Dejligt!

7096

Aftensmaden havde kokken Stinne givet kokkeeleven Christian lov til at lave. Han brugte fantasien og fremtryllede denne ret, der bestod af stegt hellefisk, en salat, nogle velsmagende kartofler med masser af peber og det overaskende: en brun svampesovs dertil. I al sin helhed var var det en godt komponeret ret, der med sin overraskende spredthed gav en god ganeoplevelse. Godt, at en kokkeelev også får lov at lege, og nå, ja, vi var i køkkenet bagefter og snakke med ham…

This entry was posted in Hurup oktober 2014. Bookmark the permalink.