16. oktober 2014

En dag uden mange billeder. Den sidste dag her i Hurup City i denne omgang. Men flittige os, så var jeg på formiddagsbesøg hos en 92-årig her i Hurup, og jeg havde sagt til hende, at hun ikke skulle stille an med noget. Men der var alligevel formiddagskaffe med en masse til, og jeg havde næsten lige rejst mig fra morgenbordet på hotellet. Steen kørte på Åbakken med nogle af de ting, som vi lader blive heroppe, og han fik sig en snak med Hjalmar.

Vi nåede også lige til Lemvig efter en trøje (det blev til 3)

Derefter var vi lige en tur på Tåbel Hede for at se, om Ingeborg var der. Det var hun ikke, og jeg havde glemt hendes telefonnummer, men jeg har vel også lov til at være 61 år….

7173

Så var vi igen på Åbakken og talte med mine forældre. Hjalmar fik en bog, hvor han kan finde Charlie, den er folk velkommen til at spørge til…

7176

Tilbage på hotellet kiggede vi også lige på kufferterne og deres indhold. Nu har vi jo været her i cirka 14 dage, og jeg skulle også lige over og snakke med restaurant-personalet for at høre, om kokkene endnu engang havde tænkt på os….

7181

 

7183

7185

Selvfølgelig havde kokkene tænkt på os og aftensmaden var forudbestemt af dem, idet vi manglede at smage 3 retter fra efterårets gourmetmenu, nemlig koldt fasanbryst, oste fra Thiese mejeri (heri var en ny ost, som vi ikke havde smagt før, nemlig “ravosten” og ja, Steen ved godt, at han skal fotografere en ret, inden han attaquer’er den, som man siger i Frankrig) og desserten – Ja, vi har slet ikke fået dessert, mens vi har været her – var en Symfoni Af Solbær Fra Thy Bær.

7190

“Tak for mad, tak for venlighed, mens vi har været her” blev lige sagt her på en aften, hvor kokkene havde mega travlt og “På gensyn til næste gang”.

7192

Også på gensyn til en fortravlet Susanne.

This entry was posted in Hurup oktober 2014. Bookmark the permalink.