23. august 2014

Then world behind and home ahead,
We’ll wander back and home to bed.
Mist and twilight, cloud and shade,
Away shall fade! Away shall fade!”

J.R.R. Tolkien

9467

Hvordan vejret bliver her i dag, er jeg ligeglad med; men at stå på altanen og indånde den dejlige friske luft i Hinterzarten for sidste gang inden – som jeg læste på facebook her til morgen – det er jul om 124 dage. Da får jeg forhåbentlig lejlighed til det igen, noget at glæde sig til. Det er altid godt at have noget at glæde sig til!

9469

Dagens Spruch er egentlig godt. Nu er det jo tilbage til hverdagen igen.

9399Ja, nu skal der et andet navn i her og nok også et andet værelse-nummer. Sjovt nok, så har vi siddet ved bord 18, for det står der på alle de af vores flasker, som vi ikke tømte under måltidet og gemte til næste aften…

9344

Jeg ved ikke om man også kan tænke denne som en ferie, hvor det også er tilbage til hverdagen igen.

9476

På vej tilbage til hverdagen – og koen står og ser til og tænker, hvis den kunne tænke, at de nok snart kommer igen…

9483

En kop kaffe og den smurte Brötchen fra hotellet “nydes” ved en tankstation.

9486

…og vi var lige inde og handle lidt ind 5 km fra hjemmet. Køleskabet skulle jo ikke blive ved med at stå tomt, selv om vi nu ikke kom udhungrede hjem fra denne ferie.

Noget, jeg har lagt mærke til under ferien, er, at alle vores hotelværelser har haft en gul farve på væggen.
Jeg har også bemærket, at der ikke længere er så meget ønske om klorterapi for feriefolket, men mere en interesse for sauna og og det Ausguss, der bliver lagt på til forskellige klokkeslet og hvilken “helse” det vil give folket. Det virker, som om at alt “wellness” ligger lidt underdrejet, for sådan noget vil folk ikke bestille på forhånd, men lade vejret råde – med andre ord, om de ønsker det som tidsspilde, hvis det er dårligt vejr.

20140823 Hinterzarten - Chantilly

Turen hjem forløb ad den vante rute og løb op i 639 km. Steen havde en alternativ i tankerne, men i nattens løb kom han i tanker om, at den ikke ville være velegnet for damer, idet der stort set ingen motorvejs-strækninger er på den, og dermed ikke rast-pladser med ordentlige toiletforhold. Han selv kan jo pinkle bag ethvert træ 🙂

 

This entry was posted in Sommer i Alpelandet 2014. Bookmark the permalink.