17. juli 2014

3859

Tidlig morgen, alt for tidlig morgen, men jeg kunne se skyerne og deres farve i den åbne dør, da jeg åbnede det ene øje på klem for at se hvor lyst det var. Men det var smukt, meget smukt….

5214

Jeg havde også været tidligt oppe – telefonens vækker brummede 04:40 – fået lagt det sidste i kufferten og lukket den, og inspireret af DMI’s meget lovende vejrudsigt for de næste mange dage, tog jeg min Panama-hat med som følgesvend.

3862Jeg var ved at tro, at der ikke blev en formiddags-gåtur i dag, for det småregnede. Men Karsten her på hotellet sagde til mig, at jeg vel ikke var lavet af salt og så ville vandet jo ikke ødelægge mig, men jeg svarede, at det, jeg frygtede, var det der skete for et par dage siden, hvor der også kun var lovet småbyger. I stedet for småbyger østesjaskede regnede det så meget, at sokkerne sugede vand ned i vandrestøvlerne og det sagde sjask, sjask, når jeg gik. Men da jeg kom til Agger i dag, var det tørt og det holdt tørt, heldigvis….

3864

Jeg kom forbi denne tomme, ja, jeg går ud fra, at det var en tom Ga-Jol æske, der var smidt på vejen. Jeg ved godt, at det danske vejr er Ga-Jol vejr, men jeg anede ikke, at der fandtes Ga-Jol med ananas-lakrids-smag. En bemærkelsesværdig smagskombination, men hvad værre var, var at den lå smidt kun få meter fra en affaldsbøtte. Måske man kan finde trøst i sloganet, eller hvad det hedder, der sagde: “En fejl er først en fejl anden gang den begås” og jeg håbede i mit stille sind, at det var første gang vedkommende bare smed en tom æske fra sig…….

3867

Min gåtur foregik i tørvejr. Jeg var lidt sløv til bens og stoppede op og nød det typiske danske sommervejr mange gange, og tilbage ved bilen kunne jeg se, at vinden havde tørret den. En dejlig gåtur med vind fra sydvest, desværre ikke vest, men man kan ikke regne med at få alt, vel?

5215

Mellem fly 1 og fly 2 holdt jeg pause i Schipol og bemærkede at Mutti Merkel havde rund fødselsdag. En bemærkelsesværdig dame runder 60 år i dag.

3868

I eftermiddag skulle jeg over og snakke billeder med Kirsten H. og det der til højre i billedet ligner en del af et dannebrogsflag er bare en plastikpose fra Fakta. Man kunne ellers nemt tro, at det var et flag, som jeg skulle stå og byde Steen velkommen til Danmark med; men det var det ikke. Jeg havde nemlig sørget for, at han blev afhentet i Billund, så jeg kunne få en dejlig eftermiddag i Boddum.

5216

Aftenbilledet bliver et stillleben med blomster og bordkort, der på helt enkelt vis illustrerer det gode forhold Inge har til hotellets personale. Der kommer friske blomster på værelset, og vores bord var det eneste med kun fornavne og en smiley.

This entry was posted in Hurup Juli 2014. Bookmark the permalink.