9. juni 2014

4700 Kl. 05:09 havde jeg (Steen) tilsyneladende så meget energi at der var lidt til overs til at lege med en True HDR app på mobiltelefonen. Vejret tegnede fint konstaterede jeg – og gled tilbage under dynen… 3630 Den lokale/regionale avis gav manglen på arbejdskraft “i visse brancher” prioritet frem for strandlivet, men sidstnævnte fik alligevel opmærksomheden i form af et stort farvebillede på forsiden med muntert boldspil på stranden. 4707 Vi skulle ud til Boddum for at se på oldtidsfund og havde den fornøjelse at kunne give Liv kørelejlighed. Hun havde sovet hos en veninde og det var jo helt fint da vi skulle samme sted hen. 3619 På tilbagevejen fik vi dette guldaldermaleri fra Kilen vest for dæmningen over til Doverodde. Det var jo helt uimodståeligt og måtte fotograferes. Der er en vis déjà vu over scenen men jeg kan ikke komme på malerens navn. Det kommer måske senere… 6322+6323 På den anden side af dæmningen fik vi dette sommelige vue over Dover Fjord til Neessund. Som Hjalmar siger: “Der er dejligt ved æ hav, men der er nu skjønnere ved æ fywer”. Kan man andet end at give den gamle mand ret? 3625 Derefter hjem på hotellet, i vandrebukser og -støvler, og så ud til Agger hvor gåturen i dag skulle start med indkøb af is… 4709 …der var det helt rigtige akkompagnement på en dag som i dag. Havde vi mødt Egon Olsen, havde han taget cigarstumpen ud af munden, lettet på bowleren og sagt: “De har fuldstændigt ret – det var en god plan!” (det sorte hus fremme foran til højre spillede en rolle i filmen der vist hedder “Olsen-banden i Jylland”). 4711 Hvor vejen delte sig gik vi til venstre henne ved turistinformation blev vi informeret om kystbeskyttelsen der stærkt præger kysten ud for Agger og sydpå langs tangen. 4714 Vi holdt os dog på indersiden, hvor naturen oplyste os om at sommeren altså var kommet – skulle nogen være i tvivl. 4717 Tvivl hersker der heller ikke på hotellet om at Inge er en kær gæst 4719 …og heller ingen tvivl om at Stefanie i køkkenet kendte Inges smag for fiskeretter – her et meget velsmagende tværsnit af godt fra havet med lune og kolde fisk/skaldyr. Den lille glaskrukke indeholdt en fintsnittet ret med æbler, nødder, ristede jomfruhummere, tomater, rugbrøds-crouton’er i en mild vinaigrette. For nu at sige noget der rimer: …og vi blev mætte!

This entry was posted in Hurup-København juni 2014. Bookmark the permalink.