29. maj 2014

7742

Sidder i lufthavnen – igen, skulle jeg til at skrive – og denne gang sidder vi i den afdeling, hvor der skænkes champagne, så den er vi da nødt til at smage lidt af, ikke? Men læg mærke til hvor spartansk vort lille måltid er – tørt brød. Og så er der lige lidt litteratur.

4565-627

Livet skal nydes mens vi kan – og der skal leges mens man kan, og det kan man gøre ved at lave postkort på stedet og sende det med det samme til levering i Rolands lomme inden for de næste 10 sekunder!

7744

Steen underholdt sig i flyet med at lave en “Bitstrips”-mand der skal ligne ham selv. Men han blev vist ikke helt færdig med den.

7745

Inde i taxien – og en meget snakkesalig taxi-chauffør, der havde meget at fortælle. Selv om han kun havde boet i Manchester de sidste 5 år – efter at være vokset op i London og senere boet nogle år i Skotland – så var der ingen tvivl om at han var meget glad for at bo her, for her hilste folk på hinanden. Det gjorde man ikke i London mere….

7746

Vi sidder og glæder os til hvad der venter os de næste par dage.

7752

Installeret på hotelværelset tog vi et billede ud over byen, Steen havde bestilt early check in og værelset var klart. Nej, nej det regner ikke, hvad det ellers ofte gør i Manchester, næh det er glasset der trænger til at der kommer en vinduespudser forbi. Men det havde åbenbart væltet ned med regn her til morgen inden vi kom til byen…

7760

Der er jo ikke noget med at sidde stille med benene oppe og kigge ud over byen, nej eftermiddagen var planlagt til at få Steens sommergarderobe up to date. Ja, ikke bare det at han overhovedet havde noget tøj at gå på arbejde i, men samtidig skal han jo også tænke på at det skal slides op som pensionist tøj. En af fordelene ved at købe mandetøj her er at han kan få det hele i samme butik, hvor der også er en ekspedient, som nærmest er blevet Steens personal shopping assistant og han giver nye udfordringer tøjmæssig! I dag blev der talt meget “causual”, “smart causual” og “formal” tøj-stil….

7764

…og medens Steen hoppede ud og ind af bukser og jakker, kunne jeg gå og belære mig selv om forskellige kravetyper.

7765

Nu var klokken blevet 19 vores central-europæiske tid, så nu trængte vi til en kop kaffe og blev anbefalet dette sted hvor vi endte med earl grey te…

7768

…og lidt af en pecan-walnut-tærte til – ja, gaflen kunne selv stå i den, men den smagte udmærket. Vi spiste ikke det hele for vi skulle mødes til dinner om lidt over en time.

7769

Vi mødtes på hotellet og der var bestilt bord til os på The Grill on the Alley. Pudsigt nok var det et af de spisesteder som vores taxichauffør havde anbefalet…

7772

Vi valgte en af dagens retter: stegt andebryst med noget risotto til. Men det er ikke helt sandt, for det var bygotto. Der blev også tid til lidt vanilieis til dessert.

7776

Imens blev der snakket og snakket og til sidst råbt og råbt, for der var levende musik og stuvende fuldt.

7779

Der blev set billeder fra bestigningen af Ben Nevis forrige week-end.

7788

Der blev også taget en selfie og vi kom da lige med allesammen. Det var en god aften.

7795

Det var stadig lyst, da vi gik derfra. Ja, det var en god aften!

7798

….og det havde været en lang dag for os, så det var dejligt at der i skuffen med hotellets tea-and-coffee-making-facilities også var en lyn-hurtig vandvarmer og te-poser med kamille.

This entry was posted in Manchester maj-juni 2014. Bookmark the permalink.