24. april 2014

4464 627

Det var høreapparaternes dag til en 93 årig ung mand. Han var spændt på det, kunne man mærke, og vi børn var nok også spændt på hvilken forandring de ville bringe. Men først skulle han op til Høreklinikken i Thisted og da vi kom for at køre ham derop var han allerede i starthullerne så vi kunne køre med det samme.

7398

Vi kom i god tid og der var et fint lille venteværelse hvor snakken gik fint.

7404

I det øverste vindue til venstre kan man lige akkurat ane en person. Det er Hjalmar som var igennem de sidste ting omkring høreapparaterne inden han blev kørt tilbage af Christian. Os, vi kørte inden han var færdig.

7409

Vi kørte direkte til biblioteket i Hurup, hvor Steen gik i kælderen og læste aviser fra 1915, jeg ned i lokalhistorisk arkiv og snakkede

7425

Christian fik endda tid til at hente den stol med fodskammel vi have set og reserveret i Røde Kors genbrugsbutikken, samt at køre Emmys gamle slidte stol på lossepladsen. Nå, nej, det hedder det ikke  det hedder genbrugspladsen. Næh, det hedder det sikkert heller ikke, men noget helt tredie, som jeg ikke aner hvad er 

7428

Her ses de billeder vi har hængt op inde på herreværelset hos Hjalmar.

7430

Kokken Stephanie lavede en dejlig torskeret til os på en grønsagsbund og dertil en fiskesauce der venligst blev serveret af tjeneren Michael.

7434

Toget kører folk til og fra, bilerne kører folk til og fra hotellet, men der er et øjebliks stilhed over billedet.

 

 

 

 

 

This entry was posted in April 2014. Bookmark the permalink.