25. april 2014

7438

Mogensolen er stået op og skinner i den åbne dørs vindue. Toget holder og brummer på banegården. Der er ikke en sky på himlen. Det tegner til at blive en dejlig dag.

7443

Steen havde et lille problem i bilens lak, som han snakkede med hotellets meget flinke  altmuligmand, som kan lidt af hvert og jeg er sikker på at det blev en rigtig mandesnak om “neglelak”….

7446

Jeg gik en tur på plejehjemmet, mens Steen fik lakeret færdig og gjort nogle småindkøb. Der er altid noget at snakke om og få arrangeret sådan et sted. Jeg kan kun takke personalet på plejehjemmet. De er flinke, rare og venlige både over for beboere og deres pårørende…

7449

Vi var blevet enige om at det var is vejr, så vi besluttede at køre sydpå for at spise is.

7451

Strandpromenaden lå i det smukkeste forårsvej, som man kan tænke sig. Det var et godt sted at spise is.

7455

Det går hurtigt med at spise is, ellers smelter den jo fra os og inden vi så os om, så var vi igen på vej ud i bilen. Siger man ikke, at tiden går hurtigt i godt selskab? Det gør man vist.

7456

Der var smukt ud over Ho Bugt.

7461

Da vi var kommet hjem, fandt Steen igen neglelakken frem og siddende på en plastikkasse fra et mejeri, smurte han brillerne og jakken og bilen ind i klar autolak – ikke helt bevidst, men alligevel 🙂

7466

Aftensmaden var stegt laks med bla dampede forårsløgsender og sprødt lakseskind…

7471

Nogle spiste og sov på hotellet, andre spiste og kørte hjem og alle hundefolkene var til middag ude i byen et sted….

This entry was posted in April 2014. Bookmark the permalink.