30. december 2013

6525

Vores meget smukke blå engel fra Titisee blev pakket op derhjemme og jeg mindedes hvordan den var blevet pakket ind i bobbleplast og Steen troede at han kunne pakke den ned i rygsækken og hvordan der med himmelvendte øjne blev forklaret at det kunne han bestemt ikke, for selv om den er af træ, er den skrøbelig. Der blaue Engel kom derfor yderligere i en kasse og først derefter fik han lov til at putte den ned i rygsækken.

6526

Det var en meget smuk morgen at blive kørt til lufthavnen i. Der var en vis travlhed men ikke af forretningsfolk, snarere af folk der skulle hjem fra juleferie eller på nytårsferie.

6527

I lufthavnen havde vi tid til “den lille kop kaffe” som vores taxichauffør altid snakker om og lige få læst hvad der ellers er sket i julen i diverse aviser og blade. Fordi vi er på ferie, holder verden jo ikke stille.

6533

Steen havde vinduessædet og hvad han har fotograferet her aner jeg ikke, men det vil han nok selv fortælle Cool Steen fortæller: Jeg mener at det er floden Oise, set i østlig retning, som har givet navnet til hele departementet Oise.

6534

Steen har åbenbart travlt med at fotografere, og jeg har travlt med af afslutte tredje del af Harry Clifton Chronicles dramaet, som jeg troede sluttede med tredje del  men der kommer åbenbart en fjerde del engang i 2014. Ellers at bemærke at min trøje passer til Air Frances farver i bla sæder…

6544

…og Steen læser Jussi Adler Olsen Q2 med et glas champagne til, det hele er ikke så ringe endda.

6548Copenhagen here we are….

Paris - København 30

Vi har fløjet strækningen før, godt 1140 km i knapt 11 km højde.

6550

…and here we are again, og vi blev budt velkommen tilbage.

6553

Selvfølgelig kunne vi ikke undgå en tur i køkkenbutikken efter brillebutikken, og heldigvis var det den samme fornuftige dame der vejledte Steen så vi gik ikke derfra med en tung indkøbspose.

6555Nu kan man gå op på rækværket der omkranser metrobyggeriet på Kongens Nytorv og se ned på byggepladsen. men egentlig var der slet ikke noget at se Embarassed

6556

Vi var også lige inde hos Emmery’s til en kop “alt for stor kop kaffe og det er en lille” til en ostemad uden smør og skimmede dagens Politiken igennem.

6564

Fik købt en fødselsdagsgave og var på posthuset for at sende den.

6570

…var forbi Petitgas’s men det blev ved det at studere hatte og især deres navne.

6574

…fik købt vin, ost, brød og kransekage til et aftensmåltid.

6576

…nåede også forbi “Ravage” til et glas vin og vand.

6578

…og på hotellet var der et dejligt måltid mad – lige hvad vi trængte til – englen derhjemme vil være tilfred med vores måltid. Det var himmelsk efter en travl dag!

 

 

 

 

 

This entry was posted in Julen 2013. Bookmark the permalink.