26. juli 2013

2914

05:29 så det sådan ud i Bremen og da vi kan få morgenmad på hotellet allerede klokken 06:30 besluttede vi os for så småt at komme igang – vi havde jo nogle kilometer at tilbagelægge.

2916

På vej ned til morgenmaden så jeg denne mønt ligge på hotelgangen og jeg samler altid mønter op – det er jo lykkemønter!
Lykkemønt = (funden) mønt der menes at bringe held. 
Jeg vil da gerne have lidt held med på vejen. Det er en lille bitte mønt, kun 16 mm i diameter, dets motiv er en Arum Lily.

2918Når man vender mønten (jajaja, jeg kunne have været en bedre fotograf) kan vi se at den er fra Sydafrika og årgang 1994.
Alle Calla Lilies stammer fra det afrikanske kontinent og findes vilde mellem Nord Malawi og Sydafrika. De omtales ofte som Arum Lilies.
En 19 år gammel mønt fra Sydafrika – fundet på en hotelgang i Tyskland, hvor jeg havde en overnatning mellem Danmark og Frankrig – endte i min lomme!

2920

Vi blev igen af Fräulein Daimler ledt ned forbi Kamener krydset hvor denne statue står, og jeg synes altså stadig at det er god kunst i det offentlige rum. Den kan give os alle noget at tænke over og lad os håbe at alle de bærende engle sørger for at hjælp til dem, der har brug for det, kommer hurtigt frem!

2921

Nej, jeg havde ikke brokket mig over at forruden var helt klistret til af insekter. Det var Steens eget initiativ at vaske forruden, det var nok chaufførens øjne der trængte til at få alt det snask af forruden – en af sommerens ulemper ved bilkørsel. Gad vide hvor mange flyvende insekter der hver dag mister livet i traffiken? Der er nok ingen flyvende engle der kommer og redder dem.

2930

Det blev tid til en espresso, da vi var kommet ind i Frankrig. Hvad smølfen råber til os ude til højre, aner jeg ikke.

2936

Avenuen så ud som den plejede, der var ingen forandringer at se. Køreturen var som man kan forvente på en fredag i sommertiden.

Photo1

Da bilen var parkeret i garagen var dens afskedshilsen til os denne, vi skulle lige vide hvad den havde gennemgået i dag.

2939

Os, vi siger også farvel og tak for denne gang! Jeg kan fortælle at der ikke var en eneste sommernyhøstet grønsag på bordet. Der var kun lidt brød fra fryseren, nogle franske oste, vand i vandglasset og rødvin i rødvinsglasset.

 

 

This entry was posted in Juli 2013. Bookmark the permalink.