13. marts 2013

2509

En dejlig ny dag ventede os, morgenen viste sig fra en rimtåget side….

2513

Vi havde planlagt en dagsrejse retur sydpå og med rimfrosten på træerne og vejene saltet var det en smuk og behagelig køretur, her er det lige inden vi når Draget.

2523

Vejret varierede – der kom skyer…

2538

Det blev også helt overskyet, men der kom ingen nedbør på noget tidspunkt – men sådan en dag er det dejligt at have sprinklervæske nok i den dertil hørende tank.

2541

Vi nåede til Hjerting.

2542

Snart kunne vi se målflaget vifte forude, nu vidste vi at der ventede os som altid en hyggelig dag, hvor snakken bare går…

2544

Ude af bilen og inden vi gik ind nåede vi lige at tage et billede af Ho bugt.

2546

En dejlig mur siger velkommen til os, og senere også farvel og på gensyn.

2548

Folk der laver sådanne mure er fulde af fantasi og de er gode at snakke med.Cool Desværre gik tiden som sædvanlig alt for hurtigt. Men vi glæder os til næste gang og hvad nyt der vil komme på muren i mellemtiden.

2550

Vejret og vejen tilbage til Hurup City viste sig igen fra den pæneste side, men sneen lå der stadig, kun rimfrosten på træerne var væk.

2563

Hotel Thinggård havde ikke forandret sig i dagens løb.

2564

Der havde vi netop bestilt bord, da vi ikke vidste hvornår vi kom tilbage fra Hjerting.

2568

Som slutningen på aftensmaden fik Steen ovenpå en perlehøne en dessert som på hotellet går under navnet “Inges dessert”, men Steen ville have en dobbelt Inge, nå ja det er jo også anstrengende at sidde og spise smørrebrød i Hjerting, at få en Opera kage og ellers sidde med rattet i hænderne… 2574

Men mens vi spiser så går verden videre og der var kommet hvid røg op af Vatikanets skorsten og en ny pave gik ud og hilste på folket på Peterspladsen.

This entry was posted in Marts 2013. Bookmark the permalink.