19. marts 2013

2776

Det er næsten ved at blive det klassiske morgenbillede, forandringen fra det ene til det andet  bestemmes af hvordan vejret er og hvor mange biler der er og hvordan de er parkeret.

2778

Efter den klassiske formiddag med besøg på Åbakken tog vi tilbage til hotellet, der var desværre ikke tid til en gåtur. Nu var det så alligevel ikke den klassiske formiddag. Jeg var til møde med personalet og geronto’en, Steen blev imens stik-i-rend-dreng for et ærinde til Elly, som medførte at han måtte frem og tilbage og tale med personalet, men det lykkedes for ham at få det rigtige….
Dog, som det ses på billedet, var en kop kaffe nødvendig, og den blev indtaget ligeså usundt som dagen før, men det kan vel også ses at vi ikke grovæder, den slags kan man kun indtage i meget begrænset omfang.

2780

Hr. Grå fulgte som sædvanligt med i hvad der skete uden for hotelværelsets 4 vægge og han kunne se at et tømrersjak på 3 mænd studerede et vindue….

1177

Nu var det sidste hele dag i Hurup og fordi det havde været godt vejr, havde vi gået en masse dejlige ture, men nu skulle alt det forsømte indhentes på den sidste dag, så vi dykkede ned i bibliotekets kælder og kiggede i gamle aviser fra forrige forrige århundrede og det før det…

2782

Nu er gamle aviser støvede, især når de er 125 år gamle, så vi følte lige at alt støvet skulle viskes bort med vinden og at vi for sidste gang i denne omgang skulle se Vesterhavet – så vi kørte en smuttur til Agger. Her må vi især beundre Steens fine parkering med hjælp af alle de gadgets han har i bilen. Nu er jeg så ikke sikker på at han ville bestå køreprøven, men på den anden side så var der ikke andre biler….

1184

Der var kun lige tid til at gå ned og dufte og se havet. Det blæste godt og koldt og telefonen nåede lige at tage dette billede inden den faldt omkuld….

2784

Selv i den blæsende kulde skulle Steen lige lege lidt med at lave pano’er med telefonen.

1178

Her ses resultatet…

2787

Vi drejede også lige ned om Agger Havn hvor vi så en tremaster ligge og vi var overraskede over at det var et metalskib..

2794

Det tradionelle eftermiddagsbesøg for os på Åbakken og da vi ankom og så ind gennem “spionvinduet” bemærkede vi at Hjalmar havde været henne i køleskabet for at hente sig et glas saftevand. som han transporterede tilbage til stolen på sin roullator.

2795

På Syrens gang sidder disse sommerfugle i en plante og der er besked om at planten ikke må vandes….

2797

Vi fik en lille rejemad til aftensmad, en som hotel Thinggaard laver på bestilling til os rejemadshungrende danskere i udlandet og vi kunne ikke spise op, nå ja vi havde så også lige fået stedets tomatsuppe til forret….

2803

Hr. Grå havde fundet sig en af de varme pladser på hotelværelset, som havde problemer med varmeanlæget, og det var ved min computers køle- eller snarere varme-del.

2805

Snart var hr. Grå nu igen gennemvarm og tilbage på sin sædvanlige udkigspost. Nu var døren åben og han havde lagt mærke til at vi var begyndt at pakke kufferter…

 

This entry was posted in Marts 2013. Bookmark the permalink.