20. marts 2013

2810En ny dag ventede os, og hvad var det første vi så da vi kiggede ud af vinduet? Det havde sneet lidt, sneen føg lidt rundt og en cyklist i “godt set i trafikken”-farvet jakke cyklede og det var sandsynligvis på arbejde et eller andet sted…

2816

Hr. Grå stod som klistret til vinduet. Forandringer var på vej, hotelværelset blev lidt efter lidt tømt for vores ting, og det var som om Steen overvejede at tage et kursus i at pakke bil eller at købe ny bil….

2817

Efter at Steen havde overstået strabadserne med at få pakket bilen, kørte vi forbi Åbakken for at sige farvel og tak for denne gang, og personalet fik ordre på at holde liv i Elly og Hjalmar til jeg kom næste gang. De lovede at gøre hvad de kunne og endda med et smil.

2820

Bilens GPS var sat til at navigere til Kolding, hvor vi skulle være engang efter 12:30 og det passede jo fint kan I se, og yderligere ses at nu nærmer vi os Oddesund.

2821

Snart efter så det sådan ud oran os, og som I kan se, var der ikke sne på vejen men der lå noget gammelt sne ude på engen/marken til højre…

2831

Det var en rigtig sprinklervæske- og vinduesvidsker-dag, og som det ses her, så kom der mere mere sne ligsom vi bevægede os ned gennem Jylland.

2836

Mens Steen var inde og forrette sin nødtørft, var hr. Grå klatret hen til forruden, hvorfra han bemærkede at Steen samlede sne op og tænkte at det var da godt at han var bag glas, hvis den sne var til en snebold. Det viste sig dog at det kun var for at rense glasset foran radaren…

2840

Vel ankommet til Kolding, hvor vi havde en aftale med en dame i et køkkenfirma “Multiform”. Hun havde nemlig tegnet et forslag til et køkken i en af de lejligheder vi så på, og vi havde ideer til nogle ændringer, og ville gerne vide om det kunne lade sig gøre. Og her var der endnu mere sne.

2848

Videre gik det til Haderslev, hvor vi i baggrunden her kan se domkirken. Besøget i byen skyldes at vi lige ville gense en lejlighed.

2849

Inden vi forlod Haderslev var vi lige forbi “Ole og Steen, lagkagehuset” for at købe en fragilité-kage som vi havde lovet en ældre dame i Åbenrå at tage med til kaffen. Hr. Grå glædede sig til at smage den, men hvad skete, han blev efterladt i bilen! Her ses helt tydeligt at det sneede i Haderslev….

2854

I Åbenrå var der også godt med sne. Vi drak kaffe og spiste fragilité-kage og hr. Grå – nå ja, han passede på bilen – ingen kage til ham…

2857

Videre kørte vi og dagsrejsen var først forbi ved ankomst til faklerne…

2864

Som med fragilité-kagen sådan var det også med vårkyllingen på Fakkelgården. Hr. Grå var ikke tilstede. Han var endnu en gang efterladt i bilen, der stod ude i sne og frost, mens vi spiste en velsmagende saftig ret.

2865

Vi havde jo startet med desserten først i Åbenrå og fik derefter hovedrreten i Kollund, så godt mætte og med det sidste af den sydafrikanske rødvin, som kokken eller vindkyperen havde anbefalet til vårkyllingen,  trak vi os tilbage til vores juniorsuite (de havde ikke flere værelser, da Steen ringede så de tilbød ham denne til en favorabel pris)

2870

Ja, det var et absolut dejligt hotelværelse. Som I kan se er der en lille terrasse og sidder man der kan man se ud over Flensborg Fjord, men det har jeg jo ikke tid til og så er det også en kold og mørk aften. Derfor jeg sidder indenfor – helt blå i ansigtet i lyset fra laptoppens skærm – og skriver blog for dagen før, plus noget andet jeg lige skal afslutte fra det thyske…

2879

Lige en detalje, som I sikkert kommer til at høre mere om i morgen og det er BRUSEREN. Den ser ud som om man skal have “kørekort til brusere” for at kunne bruge den. Dog ser det ud til at der er klistret et stykke papir på glasvæggen inde i kabinen – men det bliver i morgen.

2873

Med dette billede kan man kun sige godnat og tak for endnu en dejlig dag. Det er Flensborgs lys vi kan se. Men med et billede kan man ikke høre og slet ikke se Flensborg Fjords bølger, men en silhuet af et træ uden blade ses svagt….

This entry was posted in Marts 2013. Bookmark the permalink.