27. oktober 2012

Hurup City. En ny dag viste at vinteren er på vej for natten havde efterladt rimfrost på bilerne. Godt vi havde husket at få en isskraber med, men selv om vi ikke havde kom solen os i forkøbet og ordnede problemet.

Boddum Bisgård Mark. Vi skulle lige checke nogle ejendomme til “Noget om Boddum” og vi glædede os over at vejret viste sig fra den smukke side. Noget var som det var, og andet var forandret.

Parkeringspladsen ved Hotel Thinggaard. Efter en dejlig frokost på Birkevej og derefter et  eftermiddagsbesøg på Åbakken, hvortil vi var kørt i bil fordi vi  havde noget tungt med til E&H, var vi heldige overhovedet at få en af de sidste parkeringspladser til bilen. Der var flere fester på kroen – og så os selv.

Det nye hjem på Birkevej. Aftenen tilbragte vi i godt selskab og spændende at opleve en ny æra i et hus, som vi nu har oplevet beboet af 2 generationer.

Aftensmaden. Den veltillavede rødfisk i Nordisk Køkkenstil med overvejende hjemmedyrkede grøntsager. Det blev en dag meget præget af mad. På Åbakken snakkede Elly meget om maden de fik der, til frokost snakkede vi om sild, æg og laks, Roland sendte sms’er om at han havde lavet “Eggs Florentine” og “Cauliflower and stilton cream soup” og til aften snakkede vi om årstidens grøntsager, skindstegt rødfisk, æble-fennikel salat og gulerod-persillerod-grøn persille salat. Vi sluttede af med “Belgisk kaffe”. Dejligt!

Spisestuen. Det gode selskab, hvor de unge mennesker var kommet hjem efter biografturen, og nåede netop hjem til også at kunne få “Belgisk kaffe”. Hyggeligt!

Græskarmanden. Vi blev passet godt på hele aftenen og vi var meget taknemmelige for den kunstneriske græskarmand som sad og smilede glad og fornøjet til os fra sin plads ude i haven. Betryggende!

This entry was posted in Oktober-november 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *