28. september 2012

Charles de Gaulle. Dette postkort er det første i rækken fra turen til København for at fejre Marie. Det viser flyet vi fløj med og der var god tid til at tage det for der var ikke lang kø gennem “filteret” som franskmændende kalder “taske- og lommekontrollen” inden man kommer ind til området med “gates”. Air France gav så 10 min. mere tid for maskinen var forsinket fra Madrid. De bedste morgenhilsner fra Inge & Steen.

Charles de Gaulle. De 10 minutter ekstra tid blev så forlænget yderligere, faktisk blev det ca. 50 minutters forsinkelse og den ekstra tid skyldes at Air France personalet i Madrid ikke havde informeret lufthavnen i Paris om at der var en passager som havde behov for hjælp i form af en rullestol. Det tog 35 min. at fremskaffe en! Men så havde vi den tid at stå og fundere over hvordan det mon gik Marie, som lige netop nu forsvarede sit farmaceutiske afgangsprojekt. Ventende hilsner fra os.

“Bagagerummet” i Kastrup Lufthavn. Kortet her viser bagagebåndet som står bomstille. Det gjorde det i lang tid. Så kom det lidt igang og en 5-6 kufferter dukkede op. Så stod det bomstille igen – teknikere kom og gik, walkie-talkies skrattede og der blev snakket frem og tilbage – båndet stod stadigvæk stille. Vi og vores franske medrejsende forstod ikke at ingen vidste noget og en fransk dame påpegede det seriøse i situationen – man havde ikke spist i flere timer og det var tid til lunch – og her stod vi i en uendelighed! Var der ikke en chef man kunne ringe til? Næsten halvanden time gik med det halløj. Vi tænkte med et smil at det nok var da vores kufferter med 6 kg. franske oste landede på båndet at det gik i stå. Camenbert’erne var jo modne som sådanne skal være og det var jo lige i frokosttiden for “kuffertslæberne” 🙂 Vi fik lidt senere at vide at lufthavnen netop denne fredag skiftede fra et gammelt til et nyt styringssystem for hele bagagefordelingen i lufthavnen. Vi mente at søndag nat ville have været et bedre valg af tidspunkt for sådanne afprøvninger.  Dog blev ventetiden forsødet med en sms der ikke bare fortalte at Marie havde bestået men det ovenikøbet med glans. Nu smilende ventende hilsner fra os.

Kastrup Lufthavn. Mens vi ventede og samtidig glædede os over Maries nye titel kom Inge til at tænke små 14 dage tilbage. Da var vores cand. scient. pharm. in spe på æblerov i en kendt kongelig park, og Freja hjalp endda til. Mange uskyldige hilsener, Inge og Steen

Admiral Hotel. Endelig ankom vi til hotellet med kufferter fulde af ost til aftenens overraskelsefest i Nærum. Hilsener fra os.

Toldboden. Vi trængte nu til at gå os en lille tur og gik op ad kajen ved Toldboden, og der var der en ny skulptur, som vi kunne iagttage. Man er nødt til at iagttage den tæt på for hvis man går ret mange skridt bagud ender man i havnen og bliver meget våd og meget kold! Kunstneriske hilsener fra Inge og Steen.

Nærum. Kære allesammen. Det var til dette dejlige samvær at vi tog til København. Det var en festlig og glad aften, med god mad, fisk fra Vesterhavet, ost fra Frankrig, dejlige mennesker, som altsammen skaber en god aften. Mætte og glade hilsener fra I&S.

Kollegiet i Nærum. Da Marie vendte ryggen til på det forrige billede, må vi lige have dette kort med. Inge og Steen.

This entry was posted in September 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *