30. september 2012

Kongens Nytorv. Vi havde besluttet os for at købe rugbrød med hjem, for Steen havde ikke selv fået bagt i denne weekend. Vi gik derfor op for at købe Meyers rugbrød i Magasin  sådan at vi ville være der når de åbnede klokken 10:00, Men stor var vores overraskelse! Der var stort set mennesketomt og som kontrast til dette fænomen var der en masse cykler. Vi mødte en ung pige som også skulle på brødindkøb, men som heller ikke fandt døren åben. Hun checkede internettet på sin telefon og bekræftede at det plejede at åbne klokken 10, men fra og med i dag var det klokken 11:00! Øv, øv! Men vi vendte senere tilbage og fik købt rugbrød og Ølandshvedebrød. På vejen fra Magasin føjede vi endnu et rugbrød til, det var fra Emmerys. Alle brødene kom i kufferterne og fyldte de tomme huller ud efter ostene vi havde bragt med til København. Mange brødhilsener, Inge og Steen.

Nyhavn. Ja, lige et postkort fra Nyhavn en søndag formiddag. Nyhavn er jo blevet et ikon i byen, så et kort herfra skal vel ikke mangle på en københavnertur. Inge og Steen.

Novia Loungen i Kastrup Lufthavn. Kufferterne er afleveret, og det er lige netop den rette tid til en dejlig ostemad med en lille vinøs forfriskning til medens “Livet undervejs” åbnes på skærmen. Der skal jo lige skrives lidt om turen her på rejsebloggen. Skrivende hilsener, Inge og Steen.

Novia Loungen. Vi havde købt os en af Meyers “Kanelsnurrer” så vi kunne lære hvordan deres konsistens og smag skulle være når de var bagt korrekt. Det er nemlig ikke lykkedes Steen at bage dem – de vil ikke hæve ordentligt! Så her i lufthavnen ville lige vi smage en til en kop kaffe. Kloge som mennesker delte vi en, hvilket var meget forstandigt og forudseende, for den var godt nok meget bastant! Kanelsnurrende hilsener, Inge og Steen.

Kastrup Lufthavn. Mens vi ventede på afgang til Paris, modtog vi en MMS med et billede af Stine på prædikestolen. Stine har i forrige uge været i praktik som præst, og det var ikke en kedelig uge! Hun var med i mangt og meget inklusive det at stå på prædikestolen og forklare dagens prædiken – som hun selv havde skrevet! Bravo Stine!!! Vi ville så gerne have været til stede i kirken, men med dette billede var det alligevel næsten som om vi var der. Kærlig hilsen fra Inge og Steen.

Kastrup Lufthavn. Postkortet her viser en flyvemaskine der kom til tiden! Ingen forsinkelser – sådan skal det altid være. Nu venter vi kun på at gå ombord. Inge og Steen.

I luften et sted mellem København og Paris sluttede vi en dejlig weekend af med et glas vin og perlende vand dertil – en weekend med mange oplevelser og mange indtryk. Inge og Steen.

Taxaparkeringen, Charles du Gaulle. En søndag eftermiddag eller begyndende aften er der ikke travlhed her og ikke mange taxier for at hente rejsende. Vores trofaste taxi-mand var på pletten for at hente os. Vi kan kun sige at en dejlig weekend nu er til ende, nogle dejlige hverdage venter på os indtil vi skal på farten igen. Mange hilsner fra os…

This entry was posted in September 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *