5. maj 2012

Vi mødtes i Billund og begav os mod Silkeborg, hvor vi i stedet for at besøge en gammel onkel desværre skulle deltage i hans begravelse. Trist, for vi havde så meget vi gerne ville have snakket med Mogens om, men han havde haft et langt og godt liv – 84 år blev det til – så det måtte vi se på som det positive i det triste. Air France var 40 min. forsinket så vi måtte som de sidste liste os ind i kapellet 10 min. efter ceremoniens begyndelse. Kapellet var overraskende lyst og dannede en fin ramme omkring afskeden og mindet om den gode tid vi havde haft med ham. Ceremonien var præget af hans tilknytning til frimurerlogen – omkring kisten stod 6 af hans logebrødre æresvagt i kjole og hvidt. Bagefter samledes vi i hans sommerhus som han holdt så meget af.

Vi fik hermed lejlighed til at hilse på Mogens familie og venner og høre en sang han holdt meget af: En dejlig dag. Den blev foreslået af logebrødrene som sagde at det var en sang han selv gerne sang – og gerne sang for til – ved deres sammenkomster. Herefter drog vi videre.

Senere på dagen mødtes vi med Ingelise og Ib. Turen dertil førte gennem bøgeskove som det nærmest eksplosive forår i løbet af få dage havde givet den helt fantastisk intense lysegrønne farvepragt, der kun varer ganske kort tid. Som expats igennem mange er det noget vi sjældent oplever, men her fik vi det med fuld kraft – virkelig en oplevelse! Den efterfølgende havevandring forstærkede indtrykket af det intense forår, både syns- og duftmæssigt, og forårsfornemmelserne rundedes af med en rabarbercrumble og gamle kærestebreve. Livet er ikke det værste man har!

Herefter gik vejen til hotellet hvor der var flere konfirmationer den dag, hvorfor køkkenet ikke fungerede som normalt. Vi havde derfor arrangeret at sandwiches ville være klar til os når vi kom. De viste sig at være udmærkede og lavet på hotellets eget rugbrød. 

 Herefter gik vi i seng efter en lang dag.

This entry was posted in Maj 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *