19. september 2018

Knuds fødselsdag, han kunne være blevet 69, men som Christian skrev, det ville have krævet en indsats til livet, det har jeg tænkt meget på, tak Christian! Tillykke Knud på de evige jagtmarker.

Dagen vågnede lys og brillant med en fin sensommerlig atmosfære over byen. Som i går gik jeg direkte til Emmerys for at bestille morgenmad. Som i går tog Inge den længere rute om Skuespilhuset og fik dette stemningsfulde billede med hjem.

Morgenmad hos Emmerys som sædvanligt, tilbage til Admiralen for den naturlige pause og afvente butikkernes åbning. Undervejs til indkøbene gik det op for mig, at mit Goodie-kort til Magasin lå tilbage på hotellet, så jeg vendte om for at hente det, medens Inge fortsatte til en lingeri-butik og derefter til Illums Bolighus – her mødtes vi på 1. etage i afdelingen for regntøj.

Tilbage til Magasin for at ordne et par ærinder der og så til KOK for at købe en ostekniv og de plus-køb det uvægerligt blev til 
Og så tilbage til Admiralen.
Og så tilbage til Illums Bolighus for lige at forsikre os, at de regnbukser, som Inge havde købt, nu også var de optimale for hende. Det viste sig at være tilfældet.

Og så til La Glace. Ostemad + sensommertærte med vanilleis og den udmærkede kaffe, de serverer her.

Inge havde en aftale hos Veneklinikken på Vesterbro og ønskede at gå derud alene, så jeg blev tilbage på La Glade og skrev på dagens blog.
Gik ud til klinikken. Var spændt på at høre, hvad hun havde erfaret og for at følges med hende tilbage til Strøget.
Inge var tilfreds med klinikken, specialisten og konsultationen. Ingen nødvendige operative indgreb var aktuelle. Dejligt at høre 

Der besluttede vi at snuppe en juice på toppen af Illum og der spurgte Inge om, hvor plastposen med hendes tidligere indkøb var. Den havde jeg naturligvis glemt hos “La Glace”. Hvad man ikke har i hovedet må man have i benene, så mig afsted til caféen. Spurgte om de havde min pose. Ja, det havde de. “Det regnede jeg også med i sådant et etablissement som “La Glade “”, sagde jeg.
Hun svarede, “De fleste af vores kunder er også hæderlige folk”

Tilbage i Foodmarket på toppen af Illum fik vi en “Gulerod” og et “Jordbær”, begge forstærket med et ingefær-shot.

Nede i stueetagen igen forespurgte Inge på nogle Chanel-produkter, specielt No. 5. Det viste sig, at der var kommet en ny variation af No. 5 – No. 5 Prémière. Vi kunne senere på nettet se, at den var introduceret i 2008 – så det er 10 år siden, at Inge har købt parfume!

På vej til hotellet regnede vi med at få et glas vin i Store Strandstræde hos Nebiolio, men de havde vinsmagnings-aften. Jo, vi var velkomne, formedelst 350 kr, som deltagere. Det, sig det dejlige vejr, fik os til at prøve “Toldboden” igen. Her slog vi os ned med udsigt til Rigets Flag og Peder Skram, samt vin og en tallerken med cruditées og frites.

Senere supplerede vi med en “Lobster ´n´ Chips”. Det ligner et mad-orgie, men vi håndplukkede derfra, så vi klarede dette monstrum af en servering 

10 minutter før lukketid gik vi ind til Løgismose for at købe lidt sødt til dessert på værelset. Det blev 2 stk. fragilite og en stang af Summerbirds chokolade-sushi. Mætte og med det i posen gik vi tilbage langs kajen.

Ved Admiralen gik jeg op på værelset for at tisse og Inge fortsatte hen omkring Skuespilhuset, hvor hun sad og nød denne dejlige aften.

Imedens skrev jeg blog på værelset og i en pause knipsede udsigten deroppefra.

This entry was posted in København september 2018. Bookmark the permalink.