8. juni 2018

Denne fredag morgen viste sig fra sin pæne side her ved 7:45-tiden og havde gjort det for Inge, siden hun vågnede ved 6-tiden (for mig nok lidt senere).

Inge gik sig en tur inden morgenmad, så vi mødtes logisk nok i restauranten og startede ud med Bircher-Müesli og yoghurt og frisk frugt.

Sammen kiggede vi på menuen. Den lod til at være mere medgørlig i dag.

“Erfurths Tagesblättle” lovede pænt vejr i formiddag og alt muligt, inkl. lyn og torden i eftermiddag. Så der skulle ikke være noget i vejen for en god gåtur.

Vi gik Inges yndlings-gåtur. Den op ad Windeck. Her har jeg logget turen fra vi vendte om oppe hvor Obere Bistenwaldweg begynder og går ind i skoven. Det er helt ude til venstre på kortet. Kortet har 3 pile, der refererer til de 3 fotografier, der vises under højdekurven.

Vi vendte på gåturens højest punkt.

På vej op ad Windeck, nogle 100 meter før vi kommer til Ski zentrum Thoma (se “Kolort”-pil), trådte jeg fandeme i en kolort. En rigtig saftig en. Næsten nylavet! Hvor klamt!

Ud i noget kort græs og så ellers lege dørmåtte derude. Det tog tid at komme ned til dette renhedsniveau. Og det var mig der roste kvæg på marken forleden 

Oppe i nærheden af turens vendepunkt tog jeg dette billede. Vejrudsigten lod til at passe, for skyerne pakkede sig tættere og tungere sammen. Vi regnede dog med at kunne nå hjem inden det begyndte at regne.

Denne groufie sendte vi om aftenen til Roland og Katy. Jeg havde glemt at aktivere blitzen, så i dette modlysprægede billede ser vi særdeles solbrændte ud, men det forhold kommenterede Katy dog ikke, da hun skrev:

Meget smigrende 

Jeg får sjældent fotograferet Inge, men her på bænken lykkedes det. Bænken står ved et levende hegn halvvejs oppe ad Windeck. Herfra fortsatte vi hjem og nåede det lige som de første dråber faldt. Inge havde kalkuleret ruten og vejret korrekt 

Og så gik vi i sauna. Aroma dampbadet var i dag Polarmynte, derefter i “fodbad-stolen” med koldt vand i det ene lille basin og varmt i det andet. Så tog vi Sole-Dampfbad og derefter Bio’en, som her kaldes Schwarzwälder Schwitzstube  Vi prøvede denne gang at pøse vand på de varme sten. Tilbage i “fodbad-stolen” og afslutning under bruseren for Inges vedkommende, og i Erlebnis-Dusche for mit.

Vi slappede af indtil det blev tid til at gå hen på Café Diva. Vores valg faldt på en Bratapfeltorte, som vi fuldendte med flødeskum. Den var særdeles lækker.

Eftermiddagen tilbragte vi i Spa/Wellness-området og havde en dejlig tid sammen. Vi svømmede indenfor, fordi det regnede og tordnede udenfor og den udendørs pool var derfor lukket. Efter en periode genåbnedes den udendørs pool og jeg ville derud og prøve det. Men det blev lidt uhyggeligt derude for lyn og torden afløste hinanden i hurtigt tempo. Inden længe var jeg indenfor igen 
Vi gik så i Tepidarium og fortsatte derefter med læsning og afslapning og lavede ingenting.

Idag var menukortet stort set ikke besværligt, så middagen så ud til at blive dejlig. Inges hovedret: Karottenschnitzel, Knuspermantel, Zuckerschoten-Puree und Limettensauce.

Steens hovedret: Kalbsnüsschen rosa gebraten, Kalbsbäckchen geschmort, Nudeln, Kohlrabi und Bärlauch-Rahmsauce.
Vi blev enige om, at der ikke var plads til desserten.

Der var kommet en email fra Freja om hvilke øl hun gerne ville have at vi bragte med hjem. Hun svarede: Märzen, Schwarzbier, Dunkelbock og Helles Lager. Dem må vi så holde øje med i de kommende dage.

Efter aftensmaden sad vi på balkonen medens regnen strømmede ned. Vi fotograferede denne dråbe, der eksploderede på balkonen, og sendte den til Roland. Han svarede, at han og Katy drømmer om en gang at bo et sted hvor de har en overdækket terrasse, så de også kan sidde i læ der, medens det regner.

This entry was posted in DK-D-A juni 2018. Bookmark the permalink.