26. juni 2018

Morgenmaden hos Alter Meierhof er noget vi gerne går ned til, for den er fint varieret og meget veltillavet. Jeg pudser brillerne i trøjen, for det gælder om at have et skarpt og klart blik på lækkerierne 
Minus ved morgenmaden er de små vand/juice-glas. På den anden side giver det mange skridt på tælleren. Juicen kunne være bedre, men de er flinke til at rydde af bordene efterhånden som vi forbruger tallerkener, glas, emballage, etc.

Fra restauranten bemærkede jeg denne 3-mastede skonnert sejle ud af Flensborf Fjord. Jeg ville gerne her have brilleret med navnet på denne 3-mastede skonnert, men jeg kender det ikke, og kan ikke finde det på nettet. Det er ikke ofte, at disse fartøjer er grønne som dette, så det navn finder jeg nok engang.

Inge gik sig en lille tur medens jeg pakkede bilen. Her er hun helt nede ved fjorden og kigger ind mod Flensburg, der ligger helt inde i bunden af fjorden. Den tidlige morgens gråvejr var forsvundet…

Da hun kom tilbage, kunne det se ud, som om  jeg allerede var bakket hen til hoveddøren…

…men det var ikke tilfældet. Jeg stod med marmeladeglasset og de 2 æbler og 2 vand-flasker, som receptionisten havde givet os med. Vi var parate til at køre hen til Fleggaard og tanke vin.

Det gjorde vi så, og Inge fik øje på øltønder. Heriblandt en Beck’s Bier. Mindede mig om tiden i Bremen, så meget, at jeg måtte have en lille tønde med hjem.

Da vi kom hjem og kiggede ud af vinduet lignede den nyrenoverede havneplads sig selv. Solen drønede på med skarpt lys og varme.

Gulvet i lejligheden skinnede derimod ikke som forventet. Heidi havde tilsyneladende ikke været her. Det måtte vi finde ud af i morgen

243 km havde vi kørt i dag…

…og tilbragt ca. 1/2 time hos Fleggård og senere, et par timer efter vi forlod Alter Meierhof, var vi et lille kvarter inde på en rasteplads, hvor vi fik lidt bevægelse til benene.

Her har vi hele rejsen. Etaperne går fra A-B, B-C, og så videre. En rigtig gammeldags bil-rejse til Alperne  Rejse-etaperne var af overkommelig længde, nogle dog længere end vi vil vælge dem næste gang.

Faktisk var det en rejse med 3 wellness-ophold i Schwarzwald, Stubaital og Sauerland. Inges oprindelige udkast var at starte med en byferie i Genève, efterfulgt af 1-2 wellness-ophold.
Dette storbyophold manglede helt klart som et kulturrigt indspark i mængden af rejse-indtryk. Det ses klart af den “monotonitet”, der er over bloggen fra rejsen.

This entry was posted in DK-D-A juni 2018. Bookmark the permalink.