30. marts 2017

07:10 med et varmt orange morgenlys ind fra øst. Himlen så dog ikke ud som om den ville garantere godt vejr ret meget længere.

Så kom dagen, hvor Storbritannien formelt meddelte EU, at de vil trække sig ud af unionen. Jeg bemærkede de tomme stole omkring fru May. Hvordan mon det skal tolkes? At hun er the strong woman, som kan håndtere de hele, eller fordi andre ikke ville associeres med denne formelle akt på et billede, der kommer til at være i skolernes historiebøger for de næste hundrede år?

…og inde i avisen fandt jeg denne tegning og bemærkede stjernen, der faldt ud af EU-flaget.

Og til disse triste historiske nyheder fik jeg et pocheret æg 

09:22 runder Inge hushjørnet henne ved den hvide søjle på vej ud på en sidste gåtur medens jeg pakker bilen. Den smukke solnedgang var der ikke spor af…

09:46 drejede vi ind på Flagbakkevej med retning mod Frederikshavn.

Undervejs besluttede vi at køre forbi Thiese Mejeri for at købe ost, nu hvor butikken var åbent når vi kom forbi. Da vi kom til Hvalpsund og drejede af til færgen, så vi den forlade færgelejet – vi havde ikke ramt dens afgangstidspunkt særlig godt, men vi havde heller ikke kørt efter at gøre det.

En lille halv time senere var færgen tilbage og vi kørte som første bil ombord.

Og snart efter var vi i rum sø – hvis vi kan bruge det udtryk om den korte overfart til Sundsøre 

Vi fik købt godt med ost – de er bedre, når vi køber større stykker her, end de små indpakkede i supermarkederne – og trillede resten af vejen hjem. Her i bunden af Venø Bugt var vejret ikke blevet bedre.

 

14:50 var vi hjemme efter en køretur på 232 km, som varede 4.5 timer.

…og 5 minutter senere kunne vi konstatere, at vejret i Fiskerihavnen ikke var bedre end på resten af turen, men ellers lignede den sig selv.

This entry was posted in Skagen marts 2017. Bookmark the permalink.