19. februar 2015

0112

Jeg har gået forbi dette hotel mange gange, men det var først i dag, at jeg bemærkede de 2 søjler og halvtaget under stjernen helt oppe. En pudsig, lidt pompøs, tilføjelse. Hvad mon meningen med den var – pynt, eller markering af et særligt værelse, en brudesuite?

0115

Inge havde et ærinde i kirken i Boddum, så jeg kørte hende derud. Formålet var at undersøge en af lysekronerne for datoen den var skænket på.

0130

Der stod desværre kun hvilket år, lysekronen var skænket. Håbet var, at den nøjagtige dato var angivet, for det kan spare meget tid i arkivet for at finde en omtale af denne gave til kirken.

0136

I våbenhusets vindue stod denne lille buket tulipaner. Meget enkelt og smukt.

0117

Gravstedet hvor vi satte Ellys urne ned så pænt ud, og nu varer det ikke længe før det bliver ændret med ankomsten af Ellys og (til sin tid) Hjalmars gravsten.

0157

For at genopbygge min mave og indre mekanismer gik jeg ved 1-tiden over i køkkenet og spurgte om de havde et par grove skiver franskbrød og et par skiver ost, jeg kunne tage med på på over værelset. Her er resultatet – fint til et krus te.

0166

Vi var på arkivet i eftermiddags for bla. at lede efter omtale af donationen af lysekronen til Boddum kirke. Undervejs i den gamle avis stødte jeg på denne annonce i Thisted Amts Tidende engang i september 1911.
Pryd og stolthed – og især den med “et flot Kejserskæg”.

0185

Inge fortalte, at Kirsten Frøkjær var ved at male en ny frise ovenpå. Jeg havde set da hun arbejdede på jazz-musiker frisen og  her er det tilsyneladende noget i pop-musikkens verden. Der er donatorer bag hver frise. Nogle gange er de anonyme, hvilket var tilfældet med jazz’en.

0181Her er noget af den færdige jazz-frise og på den tværgående tagbjælke bagved ses Bjørn fra Bjørn & OK med sin elektriske guitar. Spændende hvordaan den frise kommer til at se ud, og hvilke bands den vil inkludere.

0195

Derefter aflagde vi Hjalmar et besøg på Åbakken.

0198Inges mave var stadigvæk ikke til noget der ligner denne mad med røget laks, rejer og råkost, så jeg spiste alene, og hun fik en bakke over på med en lille omelet, lidt ost og brød – room service når det er bedst.

 

This entry was posted in Hurup februar 2015. Bookmark the permalink.