20. februar 2015

0201

Jeg startede fredagen hos Søren Peter med at kigge på stole, lamper, og senere senge med kompagnonen Michael.

license

Roland sendte en mail med kopi af sit nye kørekort, og sagde at han nu var blevet en lille smule mere britisk 🙂

0204a 0204b

Vi var på arkivet. Jeg kiggede Thisted Amtsavis årgang 1911 igennem og fandt denne herlige billedfortælling.

0216

Kælderen under biblioteket, hvor de gamle aviser findes, er en kælder med gamle aviser indbundet per halve år og sat på hylder. Læsefaciliteter er det så som så med, men vi finder altid en eller anden måde at placere de tunge bind, så dobbeltsiderne kan overskues.

0224

Efter de forhåndenværende søms princip indretter man sig – dog har jeg flere gange tænkt på at medbringe en unbraco-nøgle for at demontere den ene langsgående sidebjælke i dette bord, for mine knæ støder hele tiden imod den, når jeg automatisk vil have benene under bordet. I baggrunden et specielt “overbord” til at holde de store bind med aviser. Der sad en og benyttede det, da vi kom, men han er gået i mellemtiden. Jeg prøvede det på det lille bord, jeg sidder ved, men bordet er for smalt.
Det er meget hyggeligt at lede efter noget i de gamle aviser, for historien følger som et bi-produkt med som den udspilledes i pressen for den alm. dansker. På disse sider bla. om krigen mellem Tyrkiet og Italien om Libyen…

0240

Derefter en tur hen til Hjalmar. Inge har som sædvanlig en håndfuld spørgsmål med, og Hjalmar overrasker hver gang med at kunne huske det umulige.

0242

Inges mave var endnu ikke i orden. Hun fik som i går en bakke over med omelet, lidt ost og brød.

0246

Stephanie i køkkenet havde sørget godt for mig i form af en mad med meget fine let røgede ørredfiletter på en bunke rejer og råkost. Dejligt.

This entry was posted in Hurup februar 2015. Bookmark the permalink.